Fantik Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Nevěděl by někdo označení týhle barvy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorlajz Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 už se to tu xkrát řešilo, je to napsaný v kufru u rezervy na takovým šťítku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black007 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 to je sice pěkný,ale předpokládám, že Fantik ten kufr nemá mimo jiný je to i v servisce, hned na druhé stránce pod čarovýma kódama druhý řádek.např já mám GRF9910. 9910 je kód barvy, u mě černá mag. metal.Předpokládám,že někdo chce stříbrné RS nárazníky,tak ať ti nadiktuje kód ze servisní knížky. už se to tu xkrát řešilo, je to napsaný v kufru u rezervy na takovým šťítku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantik Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Jj myslel jsem to tak jestli by se mi někdo se Stříbrnou RS nepodíval na Kod barvy, vim kde se číslo nachází ale neznám nikoho se stříbrnou RS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Jj myslel jsem to tak jestli by se mi někdo se Stříbrnou RS nepodíval na Kod barvy, vim kde se číslo nachází ale neznám nikoho se stříbrnou RS. Tady ale nikdo stribrnou RS nema...mel ji jen Tury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantik Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Škoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkaK Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Škoda a v čem je problém ? Tohle vyřešíš jedním telefonátem kterýmukoliv prodejci nebo do trochu solidní lakovny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantik Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Myslel jsem že ji tu někdo má, poschánim jinde. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Na tvé RS by měla být diamantová stříbrná 1B1B, 9102. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black007 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 jé škoda,zrovna jedu ze škodovácký prodejny,byl jsem kupovat konektory na RS mlhovky.mohl jsem se tam blbec zeptat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts