Ale B Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Zdarec, chtěl bych se zeptat kolik stojí vzpěry mezi tlumiče dopředu? A nevíte o nějakých stánkách kdo je prodávají?? Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramatikl Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Zdarec, chtěl bych se zeptat kolik stojí vzpěry mezi tlumiče dopředu? A nevíte o nějakých stánkách kdo je prodávají??Díky moc Jedna se mi válí doma,tak kdyby si měl zájem tak se můžem dohodnout.Trochu laku a je jako nová. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ale B Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Jedna se mi válí doma,tak kdyby si měl zájem tak se můžem dohodnout.Trochu laku a je jako nová. Kolik by jsi za ni chtěl? A odkud jsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramatikl Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Kolik by jsi za ni chtěl? A odkud jsi? Jsem z Ostravy a viděl bych to tak na 350 kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ale B Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Jsem z Ostravy a viděl bych to tak na 350 kč. napiš mě dyštak na mail můj je ale.b@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramatikl Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 napiš mě dyštak na mail můj je ale.b@seznam.cz Posílám email Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts