jara2 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) Mám dotaz : Mám Vag-Com 3,04 Cz a když se chci připojik k řj motoru s nastartovaným motorem, tak se Vag vůbec nespojí a hlásí chybu " nestabilní spojení, příliš mnoho chyb pro pokračování ". Nevíte co by se s tím dalo dělat? Edited January 15, 2008 by jara2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jendam Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara2 Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Myslím si, že se musiš spojit s Vag-Comem a autem při zapnutém klíči a pak nastartovat. Při nastartovaném autu se ti to nespojí, aspoň myslím. No problém je v tom, že i když se spojím s autem při zapnutém klíčku, a pak nastartuju, tak to spadne taky. Samozřejmě stejná chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Aký kabel máš? Chyba sa týka len RJ motoru? To či je naštartované alebo nie je jedno, pripojiť sa musíš tak skús hladať chybu medzi PC a autom a potom v nastavení VAGu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara2 Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 no pokud se s autem spojím a mám jen zaplí klíček tak je to ok, ale jakmile nastartuji, abych se dostal do "bloku měřených hodnot" tak mám smůlu, asi tak 2-5 vteřin to drží spojení, ale pak to spadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koldo Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Skús v nastaveniach zmeniť BAUD RATE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts