Jump to content

Akce brzda

Martinoslav

Recommended Posts

Našel by se někdo, kdo by si chtěl nechat změřit výkon motoru? Já, Bobik a JaKr bychom rádi navštícili motorovou brzdu a zjistili, co se skrývá v útrobách našich přemotorovaných bestií :smich:;) No a když by nás bylo víc, tak bychom mohli udělat hromadnou Akci brzda a získat třeba i lepší cenu za změření, co vy na to? Přidá se někdo další? Termín bych viděl na půlku února. Ale nejdřív potřebuju seznam lidí aby mi na brzdě řekli kdy by nás mohli hromadně obsloužit.

A viděl bych to na brzdu na Jarově, souhlas?

Našel by se někdo, kdo by si chtěl nechat změřit výkon motoru? Já, Bobik a JaKr bychom rádi navštícili motorovou brzdu a zjistili, co se skrývá v útrobách našich přemotorovaných bestií :smich:;) No a když by nás bylo víc, tak bychom mohli udělat hromadnou Akci brzda a získat třeba i lepší cenu za změření, co vy na to? Přidá se někdo další? Termín bych viděl na půlku února. Ale nejdřív potřebuju seznam lidí aby mi na brzdě řekli kdy by nás mohli hromadně obsloužit.

A viděl bych to na brzdu na Jarově, souhlas?

Ne v Olomouci!

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Nevím přesně chlapi co tím máte na mysli, ale škoda má ted přece akční jarní prohlídky kde za příplatek 100Kč (cena dohromady 199Kč) provede prohlídku vozu a k tomu aji test brzd. Nechal jsem si to udělat u Oktávky, dostal jsem papír s barevnejma křivkama a číslama lol

Zaplatil těžký prachy za ostatní servis a spokojeně odjel..

Pokud myslíte něco jiného, tak se omlouvám za OT.

Škoda info zde: http://new.skoda-auto.com/CZE/service/cale...rvisniAkce.aspx ;)

Bylo mi totiž řečeno, že normálně při servisce mě to vyjde mnohem dráž..

A co ten škodahome v Praze, tam nedojedete? Myslím, že bystě měli zájemců dost...

prosimte zkus se nadtim zamyslet, mi budeme demontovat celi den brzdu abysme ji postavili o 20km dal a druhej den naopak ?

neni lepsi nas rovnou navstivit v praze ?