Přejít na obsah

Samostmívací zrcátko


j0ska

Doporučené příspěvky

Milý pan z Batelova je naprostý antitalent co se týká automobilů.. proběhl flash jednotky abs 3T0 z verze 104 na 106, nakodování HHC.. Dále byl doplněn levý audio kanál mezi HF jednotku a radio Bolero - absolutní nespojitost s nějakýma stmívacíma zrcátkama.. venkovní samostmívací zrcátka jsou napojena na vnitřní a stmívají podle vnitřního. kabely vedou z vnitřního přímo do vnějších - nejdou přes RJ dveří!!!! tento systém nelze žádným  způsobem ovlivnit diagnostikou a nikde se nekoduje ani při dodělávání..  rovněž není možné zasáhnout do systému stmívání při flashování abs jednotky nebo dodělávání levého audio kanálu.. to jenom pro tvou informaci...  tento milý pán vyhrožuje ukrajinci apod... jen pokračuj, těším se a mile rád se s tebou uvidím.. S pozdravem -_-

Když chce někdo ze sebe udělat blbce tak proc mu v tom nepomoct?

 

 

edit: zrcátka nestmívají když svítí světlo v interiéru, když je zařazena zpátečka, když je vypnuté stmívaní vypínačem pod zrcátkem..  pokud nestmívají vnější zrcátka tak může být jedno nebo druhé zrcátko ve zkratu, popřípadě chyba ve spoji B694 nebo B695 - nebo jeho zkrat.. dalším důvodem může být chyba přímo ve vnitřním zrcátku..

 

nic z toho nemá v žádném případě spojitost s něčím co jsem na daném voze provedl...  vyhrožovat o návštěvě ukrajinců v případě že o daném problému nevím vůbec nic a bez toho aby jsi informoval daného člověka  je pouze důkaz o tvém IQ..  

Editováno: , autor: Milhausek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpověď. Oni se názory různí někdo tvrdí, že se koduje, jiný ne.

OT

Zrovna Ty něco říkej o vyhrožování. Vyhružné telefony, že jsi jasně řekl, že mi snímač podtalku za 2500,- Kč vyměníš? Proč to ještě rozebírám na foru??? Že se nestydíš.

Ono Tě tu zná více lidí co jsi zač! Arogantní machr ze Senožat...

A to že jsem antitalent? No a co???

 

Editováno: , autor: keras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...