Přejít na obsah

Vnejší zpětná zrcátka


Krapik

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Jsem teď zjistil, že nejde sklopit zrcátko u řidiče. Nevíte čím by to mohlo bejt a co s tím dělat?

Tak jsem zjistil, že zřejmě to zrcátko nikdy nikdo nezklopil tak je to tam zarezlý, nastříkal jsem tam WD 40 jestli to projde, je to dva dny a nehnu s tím. Tak spíš by mě zajímalo, zda někdo třeba nemá nějakou konstrukci na prodej zrcátka z O2, že bych si tam všechno na to přendal a namontoval komplet celej držák novej. Ještě jsem právě zjistil, že se mi ve velkých rychlostech a nerovnostech zrcátko chvěje a třese a pak je rozzostřenej pohled zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím, někdo mi poškodil levé zrcátko, potřeboval bych poradit ohledně výměny. Je to model 07, elegance, zrcátka tedy jsou elektrická,s ohřevem, a osvětlením nást. prostoru. Dá se ta výměna zmáknout bez servisu , případně víte někdo jak na to ? jinak ta samoztmívací zrcátka mi asi fungovat nebudou co ? Díky moc za jakékoliv rady ;)

Editováno: , autor: Marek Titl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a jak moc ho mas poskozene?? Jen ta plastova lakovana cast, nebo uplne cele zrcatko? Pokud si sezens cele zrcatko tak to mas prehozene za chvilku - nad tapecem vyloupnes ten plastovy trojuhelnik a pod nim najdes sroubky- vysroubujes, rozpojis konektor a opacnym postupem das nove zrcatko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli mas vnitrni samoztmivaci zrcatko tak to pude uplne bez problemu, je tam totiz priprava az do A sloupku i pro ty vnejsi, jestli ne tak budes muset namontovat nejdriv to vnitrni, ono to bere signal z toho cidla co je pod vnitrnim zrcatkem na prednim okne (pokud se nemylim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak ja se taky chystam na montaz samostmivani zrcatek, jenom cekam na vhodny okamzik

kdyz se mi nekdy rozbije predni sklo tak pri vymene si dam namontovat sklo s pripravou na montaz senzoru a pak si domontuju vnitrni i vnejsi samostmivaci zrcatka, jenom musim vyckat spravnej cas :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

predem se omlouvam za oziveni tohoto stareho tematu (nechtel jsem zakladat nove), ale nikde nemuzu najit nasledujici informace:

neexistovali samozativaci zrcatka na OII, ktere by ale nemeli tu gumu kolem sklicka? Pripadne kdyz tam ta guma neni ma to nejaky vliv na funkcnost?

a jeste jedna, jak presne poznam rozdil mezi samozatmivacimi zrcatky a klasickymi jen s vyhreme a osvetlenim? - napriklad pocet dratu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Hosi viem ze to tu uz bolo rozoberane asi 100x ale nedari sa mi rozmontovat spatne zrkadla na Octavii II Tour,ktora ma vlastne FL zrkadla.Tie cierne ktore su tam povodne chcem nastriekat vo farbe karoserie. Som novy majitel a

bojim sa aby som nezlomil sklo zrkadla. Snazil som sa zrkadlo vycvaknut ako je to spominane aj na inych miestach na webe ale nejde mi to. Kde robim chybu????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosím zdejší znalce nevíte jestli má OII combi L&K r.v. 11/2006 ve výbavě samostmívací vnější zrcátka popřípadě elekronicky sklopná pomocí DO ? díky

Sklopná facelift jsou na prodej zde:

http://forum.skodahome.cz/topic/107106-oii-facelift-zrcatka-sklapeci-a-osvetleni-nastupniho-prostoru/page__p__1506990__fromsearch__1#entry1506990

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...