Přejít na obsah

Vnejší zpětná zrcátka


Krapik

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Jen doplním protože jsme to nedávno dělal....

Pokud budeš mít před montáží cestu kolem prodejce škoda tak si tam kup tak dva plastové kolíky které drží tapec.Rádi se lámou a pri montáži jako když je najdeš.Stojí pár korun (centů).Až budeš sundavat ten tapec tak je dobré u kolíku ho vypáčit nějakou dřevenou vařečkou!!

Zrcátko je ke dveřím připevněno jedním šroubem....ten není dlouhý a při jeho vyndavání je třeba dát pozor..když ti vypadne tak zapadne nejraději do dveří a je ztracen :-)))

Jinak to máš za 10 min hotové :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobre rady tiez dakujem a na tie koliky som samozrejme myslel uz ich mam nakupene odvtedy co som rozoberal zadny tapec kvoli prefukovaniu okienka vzadu :)

este jeden dotaz k mechanizmi okna sa asi sundanim toho tapecu nedostanem, nakolko som videl, ze je kryty este dakym zanitovanym plechom...pytam sa preto, lebo som chcel premazat ten mechanizmus lebo mi piska okno a uz ma to sve :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zatmavování má jen to řidičové. Od nějakého modelového roku se na pravé nedává. Pokud máš zatmavovací zrcátko v interiéru, tak máš kabeláž vedenou až ke dveřím. Stačí dotáhnout 2 dráty od svorkovnice na A sloukpku skrz dveře k zrcátku a bude fungovat. Pokud máš v interiéru obyč zrcátko, tak ti to fungovat nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem se na toto chtěl zeptat, mám přesně ty stejná zrcátka, i v barvě i stejně zatmavovací řidičovo, takže tím pádem, vím co a jak, a odkad se navádí ty dráty??? z A sloupku, počítám tam ta svorkovnice, jinak původní zrcátka měly jen 7 drátů a tyto mají 12 :kol-31: , takže ted jen sehnat to schema, co kam zapojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Dobrý den,

omlouvám se, asi to tady někde řečeno už bylo, ale přece jen, mám OII combi r.v.2006, zrcátka elektricky ovládaná, vyhřívaná, bez funkce "zatmavování".

Viděl jsem teď u benziky skoro totožnou OII i dle výbavy a roku výroby a dotyčnému se při otevření dálkovým ovládáním na chvíli rozvítily i blinkry a chvíli i svítily jako osvětlení, což mi příjde jako užitečná věc. Proto bych potřeboval radu, je to otázka pouze připojení na kompl a naprogramování této funkce a nebo te chce úpravy v podobě jiných blinkrů a tahání nových drátů??

Dík moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

romanje71: a neměl náhodou zrcátka s osvětlením nástupního prostoru? Tam je jiný "spodek" zrcátka s druhou žárovkou a tím pádem i jiný počet kabelů. Jen si nejsem jistý, kdyby se měnily zrcátka kus za kus, zda to bude fungovat rovnou (nebo zda je potřeba kódování).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...