Přejít na obsah

automatické rozsvěcení světel


Filas1

Doporučené příspěvky

Vždyť je to poznat na první pohled, že jsou popraskané skoro všechny spoje přívodů, jak označil KECKA. Je to tím, že se používá bezolovnatý cín. ECOCÍN. Doporučuji ty spoje  odsát a nahradit normálním cínem. Jen proletovat - nahřát, to sice opraví, ale ne na dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

možná dlužím výsledek ... tak relátko mi kolega proletoval, to bylo hned, na čem to viselo, bylo dostat je zpět. Tak nějak jsem to furt odkládal, pak mi nahrála náhoda, že jsem musel jet na LPG garančku s roomem, tedy že mi to ten servisák peánem zase nastrčí zpět, když se mu to tak krásně podařilo vytáhnout. Ovšem, nedařilo se, tři pokusy a ve všech spadlo relé dolů. Naštěstí se sundal ten spodní polystyren a buď vypadlo samo, nebo údery na spodní část palubky vypadlo také. Takže nějakou dobu leželo relé v garáži a čekalo na metodu dvě, jak tu radil Albín, jen jsem je na tyčku přilepil Mamutem. Ovšem když jsem zkoušel jak moc to drží, tak při prvním pokusu jsem to "držení" na hůlce trochu narušil, takže při snaze prostrčit to otvorem po přepínači, se mi hůlka oddělila. Takže jsem to znovu nalepil, ale už nezkoušel, jak moc to drží a zkusil opět prostrčit otvorem. Ovšem stejný výsledek, takže jsem na nakonec pojistil nití, viz obrázek, pak jsem to prostrčil bez problémů, napíchl na kontakty, dotlačil a pak už jen otočil hůlkou, aby se strhly nitě a odlepilo lepidlo a už to svítí, jak má :palec2:

20180227_180809.thumb.jpg.6e9fa47f9d99f07e3f0f0697ff93eece.jpg20180227_180751.thumb.jpg.97fe897e55b88c36c86817e92a7d63bc.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak miniuly tyden mi relatko doslouzilo taky:(. Jelikoz nejsem az tak hracicka a stejne jsem potreboval jeste trochu upravit dorazy 5 dveri po vymene, tak jsem se stavil do meho AS.

cena: 200 prace za vymenu a cca 436 za relatko. Dostal jsem jej doma na pokusy. Takze jsem rozdelal a muj zaver je, ze to zadny studenak podle me nemelo. Vse krasne cinovane. Ale nejsem elektronik, takze mozna by nekdo neco videl:D

JInak pry byly 2 verze tech relatek ty starsi udajne odchazely velmi rychle uz po par tisicich km. To moje vydrzelo 183tis, tak si mysli ze uz bylo novejsi. jestli nekoho zajima foto, klidne muzu nafotit a dat sem link. Jinak u tech starsich do kdysi zkouseli preletovat a pomahalo to jen na chvili.

 

https://photos.app.goo.gl/GER1ZITrnot6oxd23

Editováno: , autor: lumirnavrat
pridan link na fotky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Před hodinou, PedroKV napsal:

Zatlačíš za otočný knoflík světel a otočíš s ním myslím doleva. A jestli ti odešlo to relé,tak mám jedno nový plonkový-na prodej.

Já právě nevím jestli je to relé. Jak to poznám? Dneska ho budu vyndavat. Pokud ano, určitě bych tvojí nabídku využil. Díky

Editováno: , autor: vitezslav2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...