Přejít na obsah

TEMPOMAT


Rudolfo

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám OCT 1 r.2004 a potreboval by som nejakú dobrú dušu, ktorá mi poradí, kde nájdem ten šteker do ktorého ide kabeláž tempomatu (btw: včera do polnoci som ho nahodil, ale na zapojenie som už nemal morálnu silu), prípadne nejaké presné foto by bodlo, kde presne ho nájdem a ako na to...všetko mám, už iba POTREBUJEM NAJST TEN STEKER A ZAPOJIT TYCH 5 CI 6 KABLOV! Za podrobné info POLOPATE (nie nejaké komfortka, predelovaci panel..ponevac z toho som jelen) a uľahčenie práce vopred moc dík!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi tak som to včera večer po robote rozobral - stierače, ľavý kryt pod volantom, posunul relebox a zapojil tých pár káblikov do toho hnusného štekra pod stieračmi, do ktorého som sa ledva ledva dostal a kým som pochopil, že ho treba aj odomknuť tou ružovou pojístkou aby sa tam dali strkať tie nožnové kontakty...! ...ale inak to bola BRNKAČKA, a po druhý krát by som to zmákol za polovičný čas...a predstavte si ten TPM normálne FUNGUJE ako by tam bol od výroby (vlastne si môžem otvoriť dcersku spoločnosť Škoda na montáž TPMs :p ) ....mier každému kto sa snažil poradiť a dík moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcem sa chváliť ale čo ti tam tak dlho trvalo na tom :o 1hod. tam nemam čo robiť a ty to tam montuješ na dve etapi to by bola firma na montaž tempomatov to ti teda poviem :p ale hlavne že to maš a si stým spokojni :specool:

Editováno: , autor: smreko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...