Jendoslav Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Já nevim koukal jsem na mapu protože cestu na seč neznám jen do Třemošnice dál ne On Dodo povede a nevim kudy ale myslim si že pojedem určitě přes Kutnou Horu a Čáslav. Nebo ne??? No uvidime jak se nám k tomu vyjádří nejvyšši Lukáši napiš to ještě do pardubickýho vlákna třeba se někdo chytne i tam Čim víc slepic tim líp Trasa je jasná: Kolín-Čáslav-Žleby-Ronov nad Doubravou-Třemošnice-Starý Dvůr-Seč a jseš tam Jinudy je to zbytečně zajížďka a popravdě to moc ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Jenda ... jeste si zapomel na KRASKOV jenom kdyz uz tak pro uplnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 (editace) Jenda ... jeste si zapomel na KRASKOV jenom kdyz uz tak pro uplnost Ajoo, když už tam zmiňuju ten "Staráč" Editováno: 24. Květen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 ;) ;) ;) :kol-47: :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Tak tak, pojedem Pepo na Čáslavskej obchvat a z něj odbočíme směr Žleby. Myslím, že bychom mohli udělat spanilou jízdu již od Čáslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jsem pro kde na nas pockate ? co takhle LIDL ? znate to tu ? a nebo namesti parkoviste aspon si prohlidnete nadherne namesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Jsem pro náměstí. Párkrát jsem tam byl a není špatný. A co time? Řekněme 12:30??? Za půl hoďky jsme na Seči v poho (i bez erzety ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Taky bych se připojil už v Čáslavi-teda pokud můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 (editace) Já musím odvézt svojí rodinu do Třemošnice ke tchýni, takže bych dorazil opravdu až na tu Seč. Zdarec Editováno: 25. Květen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 (editace) Jendo jeste aby si tam vezl nejakou cizi rodinu . Me to je celku jedno kde se sejdem v caslavi. Jen mi musi Dodo napsat kde se sejdem v koline a v kolik hodin. Ale nejspis u Agipu u hrbitova . Jen nevim v kolik :-) Jeste me tak napadlo kutnohoraci budete cekat nekde u vas a nebo se sejdem v caslavy a nebo rovnou az na seci??? Editováno: 25. Květen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 no, tak jak na to koukam tak to je takovy komplikovany,.... takze kdo je pro se sejit uz tady v caslavi ve 12:30 na namesti a kdo je rovnou pro sec. Jenda ten uz odpadnul takze jak BEJCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 (editace) hele seč je daná tohle ostatní je už jen takovej bonus na závěr teda spíš na začátek taková menší předehra :'> :: :'> Editováno: 25. Květen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Nechcete jet radši do Milovic na velkej cars sraz ? Jinak se omlouvám, nemůžu bo jedu do těch Milovic Taky už s OII nejezdím nějaký ten pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Milovice vubec pepik:................ neni to spis BONUS na zacatek jo a panove ? bere nekdo tu kocicku ? na to foceni a koukani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 hele to sem říkal já že jí možná vemu ale ona je hrozně nerozhodná ale jako jestli chceš tak vemu našeho mazlíčka čtyřnohýho a nebo se u něj mužu vyfotit já jinak sem rozbil kasičku a natankoval mojí krasavici. ještě jí vypucuji abych se nemusel stydět s ni vyjet hlavně neříkejte že mejt nebudete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 vem ji a at nedela tlaky ja mam uz umyto od minulyho tejdne a to je docela rekord mit tejden cisty auto teda akorad oplachnu ten zkurvenej pyl a umeju ten musinec ze predu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Člověk je pár hodin pryč a tady takovej fičák Pepo zavolám Ti v neděli dopo. Ale vidím to fakt u Agipky tak na 12:00... Dáme někde cestou třeba zmrzku.... A jestli to budu mejt? No dneska mám za sebou skoro 700km, takže mě čeká dotankování a asi to trošku ošpléchnu ccdeny: Jasan! Ve 12:30 na námku. Poznávací znamení okřídlenej šíp Speedisko: Cars mě moc neláká. Takže máš už vehicle z Mnichova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 tak jedu feldou, auto není doma já to nemyju, aspon nebudou vidět tolik vyhnilý zadní lemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 (editace) tak sem jí překecával a byl jsem i u ní abych jí přesvědčil a ona vyšla vens holí že nemuže chodit sem jí vysmál a řeklsem jí zahoď to a pak sem jí tam sbíral s chodníku . tak sem usoudil že jí asi fakt neco bude no takže se budu muset kvuli lukášovi převléknout za ženskou aby se měl kdo fotit u aut dane felda ti hnije jo??? tak rychle vyvařit prekytovat vybrousit. hodit plnič, zaklad a barvu pak bude jako nová jako když vyjela z fabriky jinak já auto budu mejt až v neděli dopoledne doufám že to stinu přeci jen si s tim rád hraju vždycky pár hodin ať to za něco stojí Dodo jasny zavolej a dohodnem se jak to bude v tu neděli ale ta zmrzlina by nebyla špatná ikdyž já si jí dám pak stejně i donalda PS: ješte mám prblém že 1/4 lidí si nepamatuji jménem nemám pamět na jmena ale spíš na čísla. taky o tom svědčí moje práce a taky čeština :'> Editováno: 25. Květen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Tak Platí v Čáslavi na námku budu ve 12:15h.Nezapomeňte,že když chceme být ve 13h na Seči tak musíme odjížět v půl.Tak v neděli čusík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Dodo: Tak tak Jak jsem říkal, tak jsem nakoupil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 takze jen pro ujasneni ccdeny - do 20 min. ses v pohode na seci takze neni treba uz ve 12:15 takze tedy ve 12:30 na namesti v Caslavi pro ostatni kolem 13:00 na namesti na Seci a obzvlast pro pepcu twl tys to nepochopil,.... ja myslel ze bude fotit jako nas ? nebo aspon sem to tak pochopil kdyz si to psal a rozhodne ty se za zenskou prevlikat nemusis ale abych ti pravdu rek byl by to docela dobrej kontrast kolka na aute s berlema :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 (editace) no to sem si odechnul ale nekdo nahodil že by se měla fotit u aut a i fotit auta proto jsem to napsal jo prostě o půle se odjíždí ani o sekundu dýl ani dřív ... lukáš to bude jako nejmladší stopovat hlavně nezapomente na fotoaparáty Editováno: 26. Květen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 tak ale ja sem dochvilnej,... takze kdyztak na me pockejte nebo ja vas kdyztak dozenu fotoaparaty nemam .D a ZUZOVEJ od sestry si fakt brat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Tak chlapáci zde jsou nějaké photos: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.