Dandisan Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 (editace) jak řekl můj mluvčí (Dodo-Kolín), TPCA to není, ale automotive ano 1.7. nemohu, takže asi tentokrát bez mojí účasti.... OT: ccdeny: nebyl jsi v pondělí odpoledne na Kuňce?? Editováno: 13. Červen 2012, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Lukáši kdyby jsi nebyl zafóbiovanej a občas poslouchal tak víš, že tam hraju s kámošema hokej (přes zimu lední teď in-line) woe azriel: Tak námět na výlet to není špatný-jet se podívat do Škody muzea. Nebyl jsem tam tak 8 let. Dobrej je tam ten upír z Feratu Kolínská verbeš ze sendražický benzínky jezdí na motorkách-to by jsi měl vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 tak ja nejsem zafobiovanej ale proste sem to nevedel no PROMIN TATI no tak nevim kdy to udelat kdyz pomalu nikdo nemuze,...... a co sobota , 30.6. to muzes dandisan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Když už-tak dvojtati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 se mnou počítejte na 100% když teda neco bude. jen bych potřeboval vědět podrobnosti o místě a času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 tak jasny ale pochybuju ze ti doma rikaj dvojtati to asi tezko jinak PEPIK ....... zatim se moc lidi nevyjadrilo a hlavne ani nevim kam ! pojedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 ani 30.6. nemohu, pak ten další víkend taky, ten potom taky ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Chlapci ted mě tak nalapadlo že bysme mohli na přištim srazu jít do Kutný Hory na bobovku a nebo něco nebo to necháme o5 na lukášovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 jak tak na to koukam tak nikdo se k necemu moc nema a me nic nenapada,... takze bych to videl mozna az po prazdninach ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 HEY bejci ? tak co ? asi nic co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 (editace) hej bejku mě se to hodí kdykoliv zatim jen za 14 dní už minimálně 4 týdne nn jedu na dovo a na operaci s nohou. takže čekám velkou náštěvu jo Editováno: 28. Červen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 tak ja nevim no zatim sme dva ..... JENDA ten urcite taky nezklame takze tri no a ostatni nevim mozna jeste dodo a mikl tod asi vse takze co vy na to dat treba spicha v koline pokecat a kolinaci by nam neco ukazaly, co mas peknyho v koline a pak jet domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Tak bejčci čas si někdy udělám-musí se jen stanovit termín (což je asi nejtěžší ). Přemýšlím co je v Kolíně zajímavého.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 (editace) Kluci tentokrát beze mně,dělám Příští veekend bych mohl Editováno: 29. Červen 2012, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Mikle ještě nepadnul termín-jestli tento víkend nebo třeba příští... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Tak to jo,tak v něco v tom Kolíně vymysli,pokud to tedy vyjde až za týden,přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 (editace) Za mě přiští týden neděle okolo 18 v Kolíně. Pak už nemužu. Jen nevim kam Kam pujdem vymyslí Dodovič Editováno: 29. Červen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Ne e-v neděli určo ne, to jsem v 18:00 na "ledě" v KH. Co třeba sobota? Tedy sobota 7.7. v odpoledních/podvečerních hodinách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 sem tam měl napsanou sobotu ale vzpoměl sem si že pár klukům se to moc nehodilo tak sem to přespal na neděli mě to je jedno jakej den prostě to je jen poslední víkend kdy dorazim pak už kdyžtak bezemě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 ja mel namysli teda tuto nedeli ale kvuli miklikovi to nechame teda na pristi tyden za me bych byl pro teda v nedeli pristi tyden v sobotu teda zatim nic nemam ale jelikoz obcas ridim a jezdim domu nekdy i v 7 rano tak nevim nevim pro me kdyz sobat tak ale vecerni hodiny v koline neco vymyslete hosi napadlo me co treba exkurze TPCA vzaly by nas v 5 lidech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 ja mel namysli teda tuto nedeli ale kvuli miklikovi to nechame teda na pristi tyden za me bych byl pro teda v nedeli pristi tyden v sobotu teda zatim nic nemam ale jelikoz obcas ridim a jezdim domu nekdy i v 7 rano tak nevim nevim pro me kdyz sobat tak ale vecerni hodiny v koline neco vymyslete hosi napadlo me co treba exkurze TPCA vzaly by nas v 5 lidech ? Týjo na exkurzi do TPCA bych šel Jinak já určitě nemůžu v sobotu 7.7. ... jsem na oslavě 50 tin a budu jak cep, ale ta neděle po obědě by možná šla anebo další týden v neděli 15.7.by taky nemusel být problém. Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Tak se nám to rýsuje. Tedy neděle 8.7. ve 13:00 na námku v Kolíně. Co dál-ještě nevím-vymyslím TPCA ověřím, ale myslím že to nepůjde poněvadž v neděli nejedou. Oni makají snad už jen do pátečního rána..... Účast: Já, Pepa, Honza, Milan, Lukáš. Někdo další??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 (editace) TPCA me sere ..... mam za sebou dve skoly a ani s jednou sem tam nebyl protoze sem byl vzdycky v prdely a ani ve skodovce sem nebyl to jsem nastesti stihnul kdyz byl minulej rok den otevrenych dveri ale za celej den se to nedalo stihnout takze treba takopva lakovna a podobne to nevim jak vypada ale to TPCA bych chtel uz proto ze to je v okruhu meho bydliste a jeste sem tam nebyl ! to je na kekel a co dalsiho vymyslet to taky nevim nejaka dalsi fabrika na autodily tady v okoli neni co ? Editováno: 29. Červen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 chlapci tak TPCA neklapne http://www.tpca.cz/cz/vyroba/prohlidka-tovarny jen úterky a čtvrtky Jo datum a čas super nebojte že něco nevymyslíme třeba i na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 To TPCA by mohlo být zajímavý,škoda,ale jak říká Pepik,něco vymyslíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.