Jendoslav Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 ee, hlásili ještě včera, teď je na netu, že má být polojasno a déšť až v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 ach tak tak, to jsem to taky mohl aspon oplachnout,.. no ale stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Já na zimu jen voskuju a pak tradá Maximálně občas umejt od soli, jinak nic. Nemá to smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 tak, tak a pak je clovek akorad tak nasratej ze delal zbytecnou praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) Počasí stojí za ho.no-od nás jsou cesty zaneřáděný od soudruhů z jzd. Autí vypadá jak jejich služebáček Editováno: 2. Listopad 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Zdar Škodováci, když mi do toho nic nevleze, tak snad 18.11. taky dorazím. Podle počasí ale . Kdyžtak přijedu svým ŠKODOLETEM Š-120 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 muzem dat spicha treba na namku a jet z casky jeste radkem a honzou spolecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 To nepůjde, bojím se, že mě v nečekaný chvíli sedneš do auta a ujedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 neboj ... kdyžtak ho svážem a hodíme do kufru ... teda do chránky u spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 :D :D ja takovej lunt, silne o tom pochybuju a urcite dobre vis ze bych si to nedovolil,... jenom se svolenim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 mates1.2 samozřejmně doraž budem se na tebe těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Tak soudruhy, myslím, že by nebylo od věci teda zhruba potvrdit účast na srazu 18.11.12, od 13:00 jo? Hoj. Já, když nebudu mít kašlik a rýmičku, tak na 100% dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 (editace) Zdar. Stvořena pozvánka a rozesláno mrtě SZ Editováno: 14. Listopad 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 (editace) Zde je ofiko pozvánka, ufff: Editováno: 14. Listopad 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Teda taťko pozvánka krásná, akorát se mě moc nelíbí, že zrovna naše wageny jsou zašitý tak vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Máš recht ty rebele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 tatinkove,.... jakto ze nemakate a nevydelavate na rodinky ? ........... ..... to nejhezci auta vzadu neeeeeee ? to nejlepsi na konec jinak ja hlasim taky svoji UCAST ! ! ! snad bude FABCA v rychtiku a kdyz ne tak budu delat SPOLUJEZDKYNI broucinkovi v antracit RSku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 (editace) jo taťko povedlo se ti to ted už tomu chybí jen pozvánka na FB Editováno: 14. Listopad 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Myslíš velkou knihu tváří No nemyslím že tam všichni chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 no tk alespon to neco malo sype ne ? ..... deti ti doma urcite rvou hlady a ty pohoda, klidek, tabacek na netu vid ? to je teda tatinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Určitě přijedu :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Lukasone: Vím která koule na bowlingu je nejtěžší-tak si dej majzla Jinak se nám to dobře zaplňuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 promin nooooooooo jinak mozna takova blba stupni otazka a nebo mi to uslo, ale SOUDRUZI ? UZ TO NEKDO VUBEC ZAMLOUVAL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 No když vidím jak se k tomu každej má..... tak jsem tam zavolal. Máme rezervačku na hraní od 14:00 na 2 hodinky (do 14 bylo plno). Myslím že je to OK, protože stejně přesně ve 13:00 v pozoru tam všichni najednou nebudeme stát. Dáme pokec, kafe, kofolu, pito a kdo chce tak třeba pizzu a ve 14 tradá valit koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) tak jsem moc smutnej kluci, ošplouchávám dneska auto dopoledne a když jsem byl u zadního nárazníku, tak koukám a nepřestávám věřit co vidím...pravá odrazka v nárazníku je v cca v půlce prasklá v bodě zlomu byla ta leví část vyvalená už nepatrně ven. Divný je, že kolem odrazky ani na odrazce žádné stopy po nárazu atd, vše bez škrábanečku. Dle bližšího zkoumání se v horní části kolem prostředka tý odrazky kus odloupnul (takový asi 3 cm dlouhý střep) a díky tomu to pak asi i vyjelo trochu ven. Je to záhada jako pes, nechápu jak k tomu mohlo vůbec dojí (napadlo mě únava nmateriálu, zatekla za to voda a mrazem, jestli to prasklo...čert ví...sere mě to, ale nic nenadělám. Předpokládám, že nová je tato: http://www.nd-skoda-...avia-ii-rs.html, tato na klasickou O2 to asi není že jo? : http://www.nd-skoda-...i-2009-vys.html Myslel jsem, že je tp tam nalepený, ale to vypadá, že pouze nacvaklý. Myslíte, že se to dá udělat bez demontáže nárazníku? Editováno: 16. Listopad 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.