ccdeny Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Přijedu taktéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 tak to doval, podivam se co vsechno mam v hajzlu .......... jinak bejci,.... co takovej MILAN, DANDISAN ? ? otazka na tebe TATINKU DODO a spise pro vsechny,.... dorazeji nebo nedorazeji ? vi se o nich neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Já přijedu ty bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Takže si ponabíjejte foťáky ať z toho něco je. Co Dan uvidíme, ale byl dlouho nemocnej.... Já snad dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tak paráda, to se nás tam asi sejde docela dost ne? jo k tý předpovědi, ted jsem zaslechl, že se to o den posouvá, což by znamenalo zítra relativně pěkně a v neděli chcát, doufám, že to nevýjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 milda: .......... oka ....... uz si se probral ze zimniho spanku jo ? :D tatinek: .......... jak SNAD ? jenicek: ............ tak to mas asi kamarade spatny informace jsou to sice novinky ale myslim ze to bude takhle jak to pisou zde: http://www.novinky.cz/domaci/300292-cesko-zasahnou-prudke-bourky-s-krupobitim-varuji-meteorologove.html jenom doufam ze nebude chcat tak moc abych mohl vecer ridit a nemusel v nedeli mej auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tak nevim co si s toho vybrat. Ted mi rikali v prac ze ma bejt hnusne zitra a nedele fajn. Jinak asi budu jedinej blazen z vas a prijedu na zimakach. Porad nemam letnaky koupeny takze to radsi ani mejt nebudu. Kecam umeju to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 ..... tak tak zejtra se to ma udajne vyprset a od nedele se to ma zase vybirat tudiz taky ale tod otazka jak to ty rosnicky hadaji sami vime ze jednou je to takhle a druhej den rano je tomu hnedle o 180 stupnu jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Mám jednu novinku - asi přijdu pěšky - dnes mi rupla hadice chlazení a nevim nevím zda zítra přijde na krám Pokud nebude přijedu technickým vozem značky ŠKODA FELICIE. Pepíno můžeš být v klidu-na feldě mám taky zimáky a naposledy vozila dřevo z lesa a vypadá jako po závodu v autokrosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Nazdarek,tak ja po dlouhe uvaze nedorazim....mam moc prace na aute auto je jak po rallycrossu ,kdyz dneska lilo a zitra budu cistit,tak si to uzijte mikl : sorry,ale stimhle nepojedu ,muselbychse stydet...tak priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 chlapaci já e chci hrozn moc omluvit ale zítra nepřijedu jdeme hledat na parcelu kolíky a zaměřovat jí kvuli tomu že sme si vybrali hrozně velkej barák 16m x 11m a pak ješte se nám tam musí vejít garáž 9m x 7m. tak si to užijte bezemě a příští měsíc se mou na 110% procent počítejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 oooooooo jeeeeeeeeee a co ta samolepka jako ? to musim zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 ajoooo skara to si mi nemohl dát dřív vědět než sem to všechno dohodnul na obci a s tátou. jinak já jí chci otom žádná ale budem se muset někde sejít teda sólo abych si jí převzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 a co kdyby si prijel na otocku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 pokusim se ale nic neslibuju. mám tam bejt ve 2 hodiny a nevim jak dlouho to bude trvat. když tak ti napíšu když to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 oka no ........... co s tebou nadelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Tak to počasí je teda nic moc, teď už delší dobu neprší, ale je zima a celkově bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Kluci nestíhám. Sorry. Snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 TWL,..... to ste teda sokolici,....to nas tam bude dva a pul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Tak jsem tu a se mnou pár fotek Sraz byl na pohodu, pokecalo se a vo tom to je rád jsem vás chlapi viděl a doufám, že příště nás bude víc a hlavně lepší vocas (teda počas) Hoj Editováno: 28. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 nejlepší je ten rudej voheň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Přesně, taky jsem se zamiloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 máš tam PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 ............ pohoda, pijanko jenom ten ,, vocas " mohl bejt lepsi no a ta ucast taky bida ......... tak snad priste kazdopadne,... neplanujete nekdo jet na SKODAHOME sraz ? 1.6. ja jedu tak jestli by se nekdo pridal co ? JENDOSLAVEK, JAROUSEK ? NU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 já ti nevim ... mě tyhle velký akce nelákaj a víš jakej na to mam názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.