Jendoslav Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Soráč Michale si to pletu, ne hypernoha, ale kaufland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Takže bych to viděl tedy 8.9 ve 14:00 u Kauflandu-námitky, dotazy, připomínky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 (editace) ........... 8.9. ve 14:00 u KAUFAČE Editováno: 4. Září 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 tak já přijedu i s mladou teda nebudete mít náhodou někdo s sebou diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Tak já sebou vezmu dceru taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Hozníku ty jsi popleta-Dan myslí přítulkyni Já přijedu sám, teda vlastně s hokejovou výstrojí - od.17:00 v KH se zase s (j)elitními křídly budu snažit o náznak hokeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 jo, myslel jsem přítelkyni Prcka ještě nemáme, jedině že bych vzal s sebou 3m. štěně čuvače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 (editace) Ty wole kluci, dyk já jsem si dělal samozřejmě prdel, pochopil jsem přítelkyni. Myslel jsem, že tu ironii pochopíte, nu což Psíčka kidně vezmi, ale stačí přítelkyně. Mám ale strach, jestli je pěkná, aby nakonec neodjela těhotná :D Víš, že ten náš spolek je samej kaňour Editováno: 5. Září 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 No to Ti tak věříme ty pse pohanskej... A nezapomeň: Ten kdo první křičí od toho to fičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 (editace) Dandisan : diagnostiku mám a klidně vzít můžu jestli chceš těšim se v neděli ve dvě Editováno: 6. Září 2013, autor: michal236 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 jo michale, vezmi ji prosím tě...díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 No a kluci z Phillip Morrise dorazí doufám taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Já jo,ve 14:00 to nedám,ale o něco později,Petr mi brnkne kde sedíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 ........ Takova technicka, bere nekdo fotak ? ....... kam se pojede od KAUFACE ? ......... dame Vysokou, kdyz bude pekne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 já jsem pro Vysokou...foták pokud nezapomenu, tak jede taky ale je to klasika digitál, žádná super zrcadlovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 no, nechce se mi brat setry zuzovej fotak zase by nekdo mohl zacit dloubat ohledne zuzovy barvy a to moc nechci .D ikdyz,.... asi ho pro jistotu taky vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 ...... btw: ...... mam takovy tuseni, ze ucast bude velika a mam takovej pocit, ze pokorime uz dlouho ocekavanou magickou ,, desitku " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Hele určitě, přijede se mnou kámoš a bere zrcadlovku, protože jedem potom fotit někam OCT1 a OCT2 jen tak z nudy takže může udělat určitě taky nějakou tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 tak to bych se mohl k vám vtirnout , taky bych rad nejaky fotky, a jeste lepsi pokud kamos umi dobre fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Tak dneska parada ....... za me jednoznaccne zase nejlepsi po par mesicich ...... doufam ze to bude rust a rust a bude nas cim dal tim vice tady nejaky rychlo foto z mobilu Editováno: 8. Září 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Pěkná sešlost to byla. A opět na rozhledně. Škoda,že jsem tentokrát nemohl přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Jojo, byla to paráda, moc rás jsem vás chlapi viděl, hlavně i nový posily do týmu, pěkný káry, dobrej pokec, super počas, co víc si jen přát Mějte se a v říjnu se zas zprcnem Jo a sypte sem fotky jak o život Editováno: 8. Září 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Velmi povedené ! Těším se příště...Já vytáhnul jen něco z kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Kluci paráda 10 škodovek (i když jedna k nám nepatřila) Myslím že jsme trhli rekord! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 jj. souhlas super, ale výstup na rozhlednu fuj Jak vidím ty fotky od Lukáše, ježej se mi chlupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.