Dodo-Kolín Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Se scházíte jak švábi na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasAHC Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Taky to mám do HK a PCE kousek, tak dejte echo až se bude něco dít. Nějakou předzimní akci bych uvítal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Jo mohlo by se něco dát, souhlasím s návrhem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Kucii jak to vypada ? Dame neco nekde na parkingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Kluci co dat srazek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Když chceš jet na srázek tak pojeď s námi Příbram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 někdo z Pardubic a okolí kdo by dal sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Z okolí zrovna nejsu, ale omrknul bych nějaký nový autíčka.. takže když by byl nějaký dobrý termín a čas..Tak bych se taky otočil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 dal by se tady dohromady nějaký srazíček. Možná by nebylo špatné vytvořit nové vlákno - Škoda na víkend - mám dvě děcka a spoustu nápadů kam vyrazit. Co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 jsem pro,ale ostatní se asi moc nechtějí srazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 taky jsem pro panove :-) nekdo nejake tipy?napady? rad prispeju i svou troskou do mlyna pokud bude zajem ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Jediný co mě napadá je Kunětická hora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Já jsem tady za HK Ted ještě kdy,na víkend mám nějakej business. Jinak lokalita vyhovuje, můžem si pohladit i kozičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 vzal bych i prítelkyni,ale ta ti kozičky nedovolí pohladit co příští sobota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Lokalita není problém pánové , zatím bychom byly 3? :-D příští sobota? víc by se mi hodila neděle odpoledne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 to jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 a pátek? :-D já právě v sobotu můžu tak max do 15:00 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 mě se pátek hodí,ale až dýl,sobota může být třeba kolem 13.00 to by se ti nehodilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) V pátek jsem vždycky takovej vyštavenej, ale můžu. Víkend nevím. Piště radši datumy kdo kdy může, nějak se v tom ztrácím nooeell: Tak hlavně jestli by jsi to dovolil taky ty o čemž pochybuju, ale určitě by to nebylo marný Editováno: 9. Srpen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Pátek 19,sobota 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 juke.box: dovolil,ale nevím jestli by se ti líbílly,nevíš jak vypadaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 No můžeme to zkusit, za zkoušku nic nedám. Vsadím se, že to bude pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) . to proto, že to tady jde zase jako když se*e Editováno: 9. Srpen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 co chceš zkoušet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Radši nic, pátek 19, sobota 20. co se týče mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.