smurf Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 tak jak myslíš,radši nic jsem zvědav kolik se nás sejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 se kdyžtak uvidí až na místě Jo to já jsem taky zvědavej, abysme tam nebyli Ty, já a Tvoje přítelka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) tak trojka je jistá Editováno: 9. Srpen 2011, autor: nooeell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 já bych taky mohl přijet pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 tak už 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) Hele, jak víš že by se mi nelíbyly? Tak stareje nejseš a nějakou Ivanu Trump doma určo nemáš, to bys nejezdil ve Fábii, takže by to mělo bejt ještě v cajku Tak ve 4, to už bude pořádná gruppa Editováno: 9. Srpen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 si mě zblbl,vlastně 3 s autama asi by se líbíly,ale nechme kozy kozama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Víš coo, radši ji nevoz jdu chrnět a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 takže kdyby ještě někdo,tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Když bude dobrej čas tak se stavím.. Termíny co jsou výše, 19. nebo 20 bych měl mít volno, ale nevím to jistě. zatím to je moc brzo. Budu to vědět tak za týden. Jinak až se bude vědět kde to bude tak jsem prosím hoďte link na nějaký mapy. Já to tam vůbec neznám tak ať vím kam přijet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 paráda :-) kdo další pánové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 možná přijede samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Hmm a to je velke lakadlo, videt samuraie nazivo. Ted se tam nahrne spousta lidi, aby me videli. Cas mit budu, z Prahy kousek, lokalni sraziky mam rad... uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 A co takhle kompromis a dát sraz někde mezi, třeba v Poděbradech, je tam pěkná kolonáda kde si můžeš dát i něco na zub. Tam to mám cca 58 km to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Hlavně žádné změny! To pak nemůže dopadnout dobře, nikdo se nesejde, znám to. Nechal bych místo i čas původní, vy se tu případně domlouvejte na nějakym upřesnění a nechte se překvapit, jestli bude i samurai. Jinak souhlasím, že Poděbrady jsou super, jsou blízko, mají hezké centrum (kam nevím, jestli se dá ale vůbec vjet autem) a dá se tam třeba zajít na kafe... tak třeba někdy příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Co dát pevný termín : 20.8 ve 13.00 na parkovišti pod Kunětickou horou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 tohle datum a cas by i me prisel vhod panove :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Tak pánové,dorazí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 ted jsem jukal na webu a v trebechovicich pod orebem je sraz. co vzit stany a vyrazit tam uz treba v patek odpolko? je to jen dalsi moznost,tak me hnrd nekamenujte :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 (editace) Já bydlim asi 30 km od Hradce králové od Pardubic asi 33 km:), taky bych někdy přijel, ale 19, 20. se mě to nehodí. Ale jsem rád, že tu je někdo z okolí... Editováno: 15. Srpen 2011, autor: FrantaU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Tak má být krásně, tak si asi udělám výlet. Rád bych ale nějaký seznam toho, co v okolí je zajímavého, ať mám nějaké lákadlo i pro slečnu. Zatím jsem koukal že samozřejmě samotná Kunětická hora, pak nějaké muzeum letadel... co dál? Jo a kde si tam dát kafčo? V prvním příspěvku tohoto tématu se psalo něco o kafi a na to já slyšim. Pokud přijedu, a že to vypadá že asi ano, tak beru diagnostiku, kdyby tedy někdo, kdo bude na srazu, chtěl něco změnit, nastavit, upravit, zjistit atd... tak není problém, zvládám celý koncern. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 tady máš restauraci kde si můžeš dát kafčo http://www.podkunkou.cz/ sem taky můžete zajít http://www.castles.cz/zamek-pardubice/ http://www.kcpardubice.cz/Home/ONas/74 když ještě na něco přijdu,tak ti to pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Takže na srázek dorazí nooeell samurai smurf ? kdo se ještě přidá? Editováno: 18. Srpen 2011, autor: nooeell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.