Milh@us Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 joo to by byla paráda kdyby napadl sníh, ale nevidím to dobře... snad jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 he tak nakonec mám víkend volnej...ale jestli bude takovej hnus venku jako ted ..nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jak rika najmis pokud se vydari pocasi tak prifrcim jinak-ne ... superba mam celou zimu v garazi takze ho nehodlam zasrat :)Pokud bude pocasi takove ajke je tak si myslim ze do srazku vse roztaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 hmmm tak opět změna...volal mě mistr že jdu na víkend..zase jiná směna,jiná mašina...začíná to jít pěkně do pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Takže jak? Rušíme to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To jsou zvraty, jednou jo, pak zas ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 njn...co se dá dělat...není práce a hodně lidí...některým neprodloužej smlouvy,některý propustí,jiný přeřaděj na jinou výrobu...atd..já s tím prdlačku nadělám. Takže nejedu...přijedu jindy a snad za lepšího počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 taky bych se přidal,, změntě datum ,,at může i najmis ,bude nás víc aspon ,,jinak přidávám se k HRADCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Já teda v sobotu můžu a přijedu na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tak já s tou sobotou taky počítal... , tak kdyby to byl velkej problém, tak to zkousnu... ale rád bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Maxi:hele nehrot to.... jen se scukněte...já dorazím jindy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Chjo pocasi stoji fakt za starou backoru, ale vsichni co vahate jeste nevite, ze kdo prijede, dostane jako pozornost od Romana novou nokii :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nene! To jsme se nedomluvili.Navic jsem vyprodaný! ale kyby někdo něco chtěl objednat tak se tomu bránit nebudu.Jak teda? Rušíme to na lepší časy? Je fakt že nemá cenu aby se tam sešli tři auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak at se každej vyjádří jestli jo bo ne? se mnou počítej. Ale tak nemusíme stát a mrznout na cvičáku, můžem zajít nějak na kafe do nějaký restaračky... co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ja bych byl asi pro posunout to na lepsi pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Co se týče mě,tak to asi odložím,není mě ůplně nejlíp,takže budu doma srkat horkej čajíček a navíc bych byl taky pro,přesunout to na nějaké opravdu lepší počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Takže se to zítra ruší, jestli chápu dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jj pochopil jsi správně... no co se dá dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ted jsem přijel domů a venku leke jako z konve.Fakt že jo.Počasi na draka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Pojedu umýt odpolko auto(přesněji řečeno malinko ho ostřikat na ruční myčce) má cenu abych se stavoval na cvičáku.Bude tam někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak přesně ve 14.00 jsem jel okolo cvičáku,ale nikdo tam nakonec nebyl,jinak to počásko by na to bylo oproti pátku docela fajn,tak třeba jindy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak já v tu sobotu nemohl (byl jsem mimo), ale jak tak čtu, stejěn se nic nedělo... takže kdy jindy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 já bych to nechal až bude vlídnější počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Souhlas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ok at taky jedu uz supem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.