Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Laci: no vraj 190km/h a Ďuro sa zhrozil keď si uvedomil že letel prvý :D :D :D

potom bolo ešte funny, nakolko Colins trošku meškal, ako sme blúdili po Trnave lol lol dokial sme našli mekáč :D

Vloženo

no to bude asi mastné :wacko: . ja som letel dopredu(keď som ťa sprava obehol) aby som ich upozornil,že tam je radar ale bezvýsledne-nemrkli na mňa ani očkom. bol by som išiel s vami ale doma ma čakalo pečené prasiatko :D .

Vloženo

standartny zraz !

plno novych tvari, dobry pokec,

rentgenovanie pod kapotami,

odskusavanie sedaciek, testy silentblokov, testy radaru na dialnici

a zaverecne zahananie hladu v u Mek_Hovnalda.

:palec2:

Vloženo (editace)

nie mal siltovku a bol tam asi iba 20min. na zaciatku so zenou a takejto farby auto.

mozno ho ma houmer alebo colins odfoteneho

post-1203-1213549804.jpg

Editováno: , autor: adam
Vloženo
to neviem aj toho som si vsimol az na koniec :kol-17: ale prisiel s dominom ten bude vediet

Caute chalani to som bol ja :blush: , strieborna fabka 1,9TDI bol som tam novy, dosiel som spolu s dominom...

Vloženo
a koho prosím ťa? mal si zakričať,že patríš k nám ;) . tak teda vitaj chlape!

jasne dakujem -_- , ale tak vsetko tam boli borci faaabiaci tak som len tak skromne pocuval a pozeral :t

Vloženo (editace)

Caute ja som bol tiež v šiltovke. Ja som prišiel s dominom ale iba ako spolujazdec nakoľko nevlastnim auto značky škoda kol119 tak nebudem provokovat so seatom :happy:

Editováno: , autor: jurok89

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...