Přejít na obsah

Rádio Dance


Igor

Doporučené příspěvky

No ja si myslím, že nepôjde. Dance má úchytné body na bočných stranách v rohoch, takže na šírku potrebuješ relatívne veľa miesta. Stačí si pozrieť foto neorigo rádia v FII/R a foto Dance. Do FI voľlo neorigo rádio presne, no origo rádiá pre FII sú cca o 4 cm širšie (vrátane úchytných ušiek). Ak tie ušká urežeš, tak rádio nemáš ako uchytiť...

post-140-1237933094_thumb.jpg

post-140-1237933098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak jsem chtěl prvně vyzkoušet audio vstup v autě, mám radio Dance. Samozřejmě to nehraje, jinak bych se neptal, kde může být chyba. Dokonce jsem přečetl manuál, tam se píše, že mám vícekrát zmáčknout tlačítko CD. Jedíné co mě napadlo je, zda nefunkčnost nesouvisí s tím, že rádio není původní. To mi totiž někdo ukradl, dali tam potom stejné v autorizovaném servisu.

Co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chyb může být víc

1. neaktivovaný AUX v samotném rádiu

2. vypadlý konektor z rádia

3. pokud byl střižený svazek rádia, tak nedopojení AUX

atd.

1. koukni do nastavení rádia, jestli je u položky AUX napsáno ON

2. a 3. bod vyloučíš tím, že vyndáš rádio a podíváš se, jestli je tam modrý konektor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem CD obecně ne přímo mp3. Sorry. :) U těch vypalovaných CD jakýchkoliv záleží hodně na tom, od kterého výrobce to medium je. U některých je to vždy bez problému.

To norton: Já jsem měl na mysli hudební a to jsem taky origo mp3 neviděl, s tím mluveným v mp3 jsem se ještě nesetkal,

tak nevím, jak jsou na tom, ale ty by to mělo přehrávat taky v pohodě.

P.S. Většinou ty nejlevnější media bývají v tomhle nejlepší.

Editováno: , autor: mambo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
Blba otazka???? Dance=origo radio a umi prezvejkat MP3?????? Tatik ho totiz ma a kdyz jsem tam dal MP3 tak to nejelo...??? Dik za odpoved.

Ahoj.Me prestal Dance prehravat MP3, zniceho nic behem jizdy. Vypalenym CD to asi nebude, na to same CD jsem vypalil Audio stopy, ty prehral bez problemu.Ta nevim cim to??

Napada me jedine nejaka krpa v SW?Nevi nekdo jak upgradovat firmware(treba pomoci CD,..)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenosti s náhlým vypínáním a pruhy přes display na rádiu Dance? Vypíná a zapíná se samo když je zapnuto k přehrávání. Nevím jestli je to rádiem nebo něčím jiným. Ve firmě máme ještě jednoho Roomika a chtěl jsem rádia prohodit a vyzkoušet, ale chce to kody a nevím, kde je sehnat.

Díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdar chlapi,taky jsem s tím měl problémy úplně stejný jak píšete.A navíc ještě jednou rádio neukazovalo info na maxidotu a nefungoval dálk.ovl.pod volantem.

Nicméně v paměti závad nic,a po vypnutí zapalování vše ok.Tak zatím nevím co s tím.Ted zas to jede cca 3 měsíce normálně.Byl jsem s tím v servisu,prý je tam

nějakej přípis ohledně aktualizace softwaru rádia,tak jsem jim to tam nechal at´to udělají no a pak mi řekli,že jim to nešlo provést...že to mám dál sledovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

JJ postupem se vyvoj posunoval od mechanickejch systemu (spojovani konkretnich rezistoru) treba tim kulickovym systemem, prez posun jazycku po navinutym odporovym dratu po "linearni" draze nanesene vrstvy odporovyho materialu. Dneska uz je to vesmes elektrornika s pevne stanovenou diferenci ( krokem) ;)

Jeje nescislnekrat sem prostrikavam potaky na savlích v mixu kontaktolem, protoze byly zalepeny bordelem. V praci mam jeste takovy ty prastary obrovsky skolni potenciometry. Sou neznicitelny. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dnes mi přišel mail, kde se mě někdo ptá na panel na rádio Dance. Bohužel jsem tuto zprávu nenašel v nové verzi fóra, (asi to neumím, či co) tak se pokusím odpovědět takto. Na rádio Dance potřebuješ 2DIN úchyt rádia, cena asi 430 Kč a k tomu rámeček okolo rádia, cena 140 Kč. Ten úchyt se dělá ve třech barvách, rámeček jen černý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, měl bych dotaz na radio Dance - je vestavěné v palubní desce? To znamená, je to pro případné zloděje neatraktivní? Myslím, narozdíl od starších typů radií, které se daly snadno vytáhnout, či vyrvat z otvoru v palubce. Škoda, že nemá zabezpečení, jako třeba odendavací kus panelu... Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím.

Chcem sa opýtať, akú máte skúsenosť s funkciou Gala v radiu Dance- malo by to podľa rýchlosti zvyšovať - znižovať hlasitosť. No nech to nastavím akokoľvek, nič sa nedeje. Neviete v čom by mohol byť problém?

Druhá prosba o radu - mal som v roome pôvodne len predné repro. Dal som si v škoda servise domontovať zadné, no zistil som , že výškové repro v zadných dverách nemám, a ak nastavím na rádiu len zadné repro - hrajú o dosť tichšie ako predné. Viete mi poradiť aké výškové repro dať do zadu , a či je potrebná aj výhybka?

Vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nazdar mam fabiu a tiez radio dance a stym gala je to tak ze mi to ide, mam to na maxime 7 tusim, a vtedy je to fakt dost poctu ako sa to zvysuje, o znizovani ale neviem, to sa mi zda ze smerom dole to nefunguje. skus si dat radio tak na 10, potom niekde zastan a rozbehni sa, mne to najvyraznejsie pridava zvuk cca pri rychlosti 70 a vyssie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

dnes sem na rockmax(stanice) zkoušel ten potenciometr a já tam mám tzv.kuličku,že to krokuje :feve:

To není žádná kulička - to je rotační kodér. Princip je stejný jako ve starší myši k PC - otáčíš knoflíkem, na ose je uvnitř mechanismus s rohatkou nebo prostě nějakou západkou, který "odměřuje" jednotlivé kroky aby se to netočilo samo třeba jen vibracemi a na konci hřídele je kruhová clona s výřezy - na clonu je nasazené dvojité optické čidlo, které umí rozpoznat směr kterým jsi knoflíkem otočil a spočítáním impulsů (mezera v cloně = impuls) připojená elektronika i určí, o kolik jsi otočil. To znamená - nemá to žádný doraz, s vypnutým můžeš točit dokola jako s kolotočem - a nic se nezmění, po zapnutí si elektronika pamatuje stav, který byl při vypínání (nebo najede na default - pokud předtím vypneš baterku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...