Kubiik Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 asi spis nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Hlasuji taky radši pro neděli... ...ale ještě by se mohl někdo přidat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jo neděle by celkem šla. A viděl bych to na letiště, tam e dá i trochu zajezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 no to by slo, ale jeste by se mohl nekdo pridat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) ok ... neděli beru ...a letiště taky Tak domluvili sme se se sonykem , že bude nejlepší sejít se na letišti mezi 13:00 a 14:00h v neděli. Takže kdo máte zájem dorazte , čím víc tím líp Editováno: 4. Listopad 2008, autor: K.uny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Zatím nic moc odezva - to se zas na tom letišti ztratíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 no už sme 4. skoro standartní počet pro srazy z Vysočiny : . třeba se ještě někdo přidá. jenom aby bylo počasí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 No doufejme že nebude pršet! a mohl by někdo třeba přijet další, ten new z Třebíče jak tady psal třeba, no prostě další co tady píši do příspěvků, kromě nás klasik akteru srazů. Hej hola neděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Neděle je fajn, ukážu se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Zdarec.jen tak pro upřesnění...je to to letiště v komárovicích že ? možná dojede i známý s F2...no a podívat se přijede i kámoš ovšem ne se škodovkou , ale s fiatem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) hele klucí. mám na vás prosbu. nemáte doma někdo 40A pojistku takovej ten váleček? dával sem ještě jedno pojistkový pouzdro, ale nebyla u něj pojistka. samože ji zaplatím. hele a v kolik teda? a i za jakýhokoli počasí? Editováno: 8. Listopad 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Osobně bych to viděl na 13,00. A počasí? Poručíme větru, dešti (na kraji začínaj vládnout komanči) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 nšlo by to až ve 2? měl bych se trošku učit na zápočtovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 ok klidně ve 2... a je to teda na letišti v komárovicích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Já nevím, co máte s počasím, tady svítí slunce Komárovice ve dvě to jistěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 sorry kluci, ale já to dneska nestihnu. je to naprd. musím se učit. blbá výmluva, co? ale nějak mi to nejde a myslel sem, že už to dneska budu mít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tak několik fotek z dalšího skvělého srazu vylepšeného i o posezení v kavárně. Venku byla sice dobrá zima, ale auta po letišti lítali pěkně. Další akce bude zřejmě na stejném místě ale až bude sníh, to bude pěkný rodeo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) Sice opět v čtyřech , ale myslím , že to i přes to počasí stálo za to... Tento sraz obohatily sprinty , aspoň byla nějaká akce...A příjemnou tečku udělalo posezení v City Parku v kavárně. Snad nás příště bude zase o něco víc.A jak už říkal sonyk , až bude sníh , připravte se na pořádný rodeo Editováno: 9. Listopad 2008, autor: K.uny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Páteční večer proběhl podle mých představ...v hospodě sem něco popil....prostě napohodu. Ale co se nestalo.Mám namířeno na Olymp a koho npotkám.... U zdi se potácí sonyk :-D už ve značně pokročilém stádiu :-D ... tak sme prohodili pár slov , já už sem potřeboval na záchod , takže sme náš "mini sraz" ukončili ... sonyk zase se někdy ukaž :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 to K.uny: neboj já navštevuji dost míst, to určitě někde na sebe zase narazíme, ale snad v trochu lepším stavu a času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) Editováno: 25. Listopad 2008, autor: sonyk02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak po delší době jeden příspěvek. Chystám se o výkendu jet se podívat na letiště do Komárovic, tak jestli by se někdo přidal další třeba?!? Plus přikládám fotku od kamarada jak to tam vypadalo minuly výkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak jestli to bude v rozumnou dobu a den, tak bych se asi taky přijel podívat. v sobot ale asi nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 TAk co pánové, sníh padá, víkend se blíží. Navrhuju "Klouzací sraz" v Komárovicích tenhle víkend. Čas navrhněte někdo jinej, mám volno. Začal nový rok, tak by se něco hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 JO něco by se mohlo uskutečnit, jen je ten problém že na letišti to asi nepujde byl jsem se tam podívat ted v neděli, ale je to tam tak možná na řetězy a 4x4 , a ted když ještě připadl další sníh tak to už tam nikdo nevjede a pochybuju že by to někdo prohrnul. Tak nějaké jiné místo. No asi vice by se mi to hodilo v neděli, ale sobota by taky nevadila a čas tak 14-19hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.