Přejít na obsah

Vysočina

Pospi

Doporučené příspěvky

hele klucí. mám na vás prosbu. nemáte doma někdo 40A pojistku takovej ten váleček? dával sem ještě jedno pojistkový pouzdro, ale nebyla u něj pojistka. samože ji zaplatím.

hele a v kolik teda? a i za jakýhokoli počasí?

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:skoda:

Sice opět v čtyřech , ale myslím , že to i přes to počasí stálo za to...

Tento sraz obohatily sprinty , aspoň byla nějaká akce...A příjemnou tečku udělalo posezení v City Parku v kavárně.

Snad nás příště bude zase o něco víc.A jak už říkal sonyk , až bude sníh , připravte se na pořádný rodeo lol

Editováno: , autor: K.uny
Odkaz ke komentáři

Páteční večer proběhl podle mých představ...v hospodě sem něco popil....prostě napohodu.

Ale co se nestalo.Mám namířeno na Olymp a koho npotkám....

U zdi se potácí sonyk :-D už ve značně pokročilém stádiu :-D ...

tak sme prohodili pár slov , já už sem potřeboval na záchod , takže sme náš "mini sraz" ukončili ...

sonyk zase se někdy ukaž :-D

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

JO něco by se mohlo uskutečnit, jen je ten problém že na letišti to asi nepujde byl jsem se tam podívat ted v neděli, ale je to tam tak možná na řetězy a 4x4 , a ted když ještě připadl další sníh tak to už tam nikdo nevjede a pochybuju že by to někdo prohrnul. Tak nějaké jiné místo.

No asi vice by se mi to hodilo v neděli, ale sobota by taky nevadila a čas tak 14-19hod.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...