mischicka Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Přidal jsem anketu, pokud máte ještě nějaký návrh na termín, napište, doplním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 24.5. je v Praze škodahome, btw, neplánujete někdo?31.5. už zase nebudu doma:( Možná bych se vyrazil podívat na skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Možná bych se vyrazil podívat na skodahome Na Škoda Home dojeď určitě. Ať je nás tam víc než pražáků. Měl by jet Mischicka, Luďa-já, acter, Geoo a snad Kokyn Editováno: 8. Březen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Ještě popřemýšlím. je to ještě poměrně za dlouhou dobu, tak uvidím jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 24.5. je v Praze škodahome, btw, neplánujete někdo?31.5. už zase nebudu doma:( 24.5. budu ještě ležet v učení. tak dej jiný datum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 24.5. budu ještě ležet v učení. tak dej jiný datum... No pak až konec července nebo spíš srpen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Jen z Vysočiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Jen z Vysočiny? No tebe berem taky. Vždyť BRNO je přeci poslední vesnička na hranicích Vysočiny a Slovenska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 No tebe berem taky. Vždyť BRNO je přeci poslední vesnička na hranicích Vysočiny a Slovenska. Tak tak ale krásná vesnice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Já nebudu hlasovat pro žádnej termín, mám skoro každej víkend volnej, tak se přizpůsobím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) Tak tak ale krásná vesnice :-) Trošku větší vesnička Editováno: 9. Březen 2008, autor: sonyk02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak, tak brno je moc pěkná vesnička, strávil jsem tam pět let a dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak dneska sem se byl jen tak podívat v Komarovicich na letisti a celekem prekvapeni, bylo tam asi tak 15 aut a dávali si tam sprinty a další blbosti dělali. Byla tam i jedna zlutá RS Octava, jinak dvě BMW pak nějaký Hondy (2x CRX) a další postarší auta. Některejm to jezdilo dost dobře! Tak už se těším na náš srazík! Nějaký auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak dneska sem se byl jen tak podívat v Komarovicich na letisti a celekem prekvapeni, bylo tam asi tak 15 aut a dávali si tam sprinty a další blbosti dělali. Byla tam i jedna zlutá RS Octava, jinak dvě BMW pak nějaký Hondy (2x CRX) a další postarší auta. Některejm to jezdilo dost dobře! Tak už se těším na náš srazík! Nějaký auta Někdo nás předběhl Ale myslím, že máme lepší vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 To si taky myslím že sme lepší a že na některý z nás nemají! ,,vivat Skoda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Jasne, ze mame lepsi auta. Skoda forever. A uz se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 máme ty nejlepčí už se těším jako malej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak já jsem pro 24.5. bo ostatní termíny makám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 sakra každej máte auto v nějaký uprávě a co stím mám udělat já :D ... zatím mám vše origoš Snad do května něco seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já mám spíš auto v trvalý úpravě. Pořád se dá něco vylepšovat, ale občas není čas a money. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jo když jsem měl fábku tak jsem tam pořád něco prováděl ale tedka není moc čas a spíše mě nenapadá co na octavce dodělat aby to trochu vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já vnější úpravy moc nedělám, já radši vylepšuju funkčnost (tempomat, parkováky, MF volant, podsvícení......). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No to ja taky ani nechci.. Ale ve všech autech jsem zatím měl snad vše..Tady je fotka mrkni a porad co by jsi upravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No to ja taky ani nechci.. Ale ve všech autech jsem zatím měl snad vše..Tady je fotka mrkni a porad co by jsi upravil ...už asi jenom jiný pedály - třeba z RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 A volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.