Jump to content

Poraďte

czechmichael

Recommended Posts

Čauky mám v plánu koupit nějaký fajn kola tak se tak ptám jaká jsou nejspolehlivější a jaký nej rozměr gum je takový akorád?:) Přemejšlím o DOTZ DEZENT NEBO ENZO ale asi 15" pač se mi moc nechce riskovat se 16" kůli policajtům i když bych řekl že to asi moc nečekujou:)Tak když tak poraďte zdary:)A díkes!

Čauky mám v plánu koupit nějaký fajn kola tak se tak ptám jaká jsou nejspolehlivější a jaký nej rozměr gum je takový akorád? :) Přemejšlím o DOTZ DEZENT NEBO ENZO ale asi 15" pač se mi moc nechce riskovat se 16" kůli policajtům i když bych řekl že to asi moc nečekujou:)Tak když tak poraďte zdary:)A díkes!

koukni na téma Miss alu!!

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4829

Mám orig 17 RS s pneu 225/45 GY F1 a velká spokojenost. Policajti ještě neměli kecy a to můžu mít max 205/55 r17 :palec2:
Ahoj, chci se zeptat, psal jsi že máš 225, měl jsem je loni, letos už mám 215/45R17, 225 mi když jsem dozadu posadil dva lidi dřely o hranu podběhů. Tobě nedřou?

Já jsem koupil 16" s 205/55 a je to bomba. Navíc jsem dal Conti Sport Contact, včera jsem našel v jednom letáku že to jsou 3. nejlepší pneu u nás na trhu. Předchozí 2 hodnocený stojí o 1000kč víc za 1 pneu. Tenhle rozměr je ideál (podle mě) :palec2:

Mám orig 17 RS s pneu 225/45 GY F1 a velká spokojenost. Policajti ještě neměli kecy a to můžu mít max 205/55 r17 :palec2:

Taky sem měl tento rozměr a policajti mě stavěli několikrát,vždy jsme skončily u toho kolik sem zani dal,že ty kolo jsou natom good atd.Nikdy žádnej problém.Akorát že jsem mohl mít 5 lidí v autě a plnej kufr anic nedřelo,hold čtyřkolka je čtyřkolka. :p