OrOrO Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Tak Vám všem přeji veselé prožití svátků velikonočních .Honza Ororo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) diky diky Taky taky krasne velikonoce Edited March 21, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyp Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 I ja preji totez.A at si to zensky v pondeli uzijou.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi-rek1,8T Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Já také všem přeji veselé velikonoce, i když venku to místy vypadá spíše na veselé vánoce ! Mirek1,8T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hensel Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 i já přeji krásné velikonoce no moje Lu bude v poho máme doma s Jendou takovou malou pomlázku a mamka ta taky pro tu stejně jedu na letiště bo se vrací y dovolenky takže jí tak max seřežu šnůrkou od auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Taky se pridavam panove ! Stastne a vesele velikonoce ! a at se vam v pondeli daří ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny55 Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Taky Taky....dámy a pánové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Také přeji všem pěkné Velikonoce Pořádně v pondělí vyšupejte své polovičky a hlavně opatrně na cestách.. Petr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischanek9911 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Přeji rovněž veselé prožití svátků velikonočních a pokud budete cestovat, tak šťastný návrat. Mirda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novinář Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 I já se připojuji. Příjemné prožití velikonočních svátků. Jarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts