Johny_Fabia Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Zdravím a prosím o pomoc. Před třemi dny mi začalo blbnout auto. Když odemknu auto dálkovým ovládáním a otevřu dveře řidiče tak se mi ostatní troje dveře zamknou. Není to vždy, ale dost často. Ví někdo proč ? Díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Po akom dlhom čase sa ti zamknú? A diaľkové máš origo, alebo nejaké iné? Ak máš originálne DO v kľúči a dvere sa zamknú až po nejakom čase, tak by to mohol byť vadný zámok v dverách vodiča - nedá info o tom, že boli otvorené dvere, RJ si myslí, že si auto len omylom odomkol a vydá impulz na zamknutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Fabia Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Mám originální dálkové ovládání na vystřelovacím klíči. Zamknou se okamžitě jak vemu za kliku u řidiče. Kdyby se zamkli za nějakou dobu tak je mi to jasný, to by bylo jak říkáš, ale tohle nechápu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikubene Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Měl jsem podobnej problém. Důvodem byl studeňák na tišťáku zámku dveří. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Fabia Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Hmm, prověřím. Díky. Nikomu jinému se nic podobného nestalo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts