mira Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) kdo ví,??a vůbec jsou zadní tapeci stejný u sedana se zadníma u krátký???? Edited March 21, 2008 by mira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Myslíš tapecy nebo to na co máš šipku? Ten plast na B sloupku a dole na prahu je stejný, liší se to až výš - u C sloupku a tapecy na zadních dveřích jsou podle mě také totožné, dveře mají odlišný tvar jen v horní části. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky83 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 pokud se nepletu, sedan je stejnej jako combi interiérem. Pochybuju, že budou pasovat tapecy z hatche na sedan. Ale u člena hphp jsem na vlastní oči viděl na hatchbacku zadní tapecy z kombíka. Normálně jsou totožené, jen u konce tapeců (směrem k c sloupku) jsou u okýnka asi o 2cm kratší, ale jen u okna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 Mišo myslím tapeci zadních dveří....no a ten plast jak jsou šipky..mě jde o to že koupím černý vnitřek tak abych pak nekoukal až bude z krátké a by to tam pasovalo...sedan je stejnej jak kombi to vím....no asi bude nejjednoduší sehnat vnitřek z combi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 No jedna věc, pokud chceš kompletně černý interiér, asi ho mít nebudeš, prt. ten byl jen v RS. Půlka černá byla i v combi, ale celý černý jen v RS a ta se v combi nedělala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenky Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ahoj míro ! Krátká má tapec do špičky a kombajn takový zaobleny.a ten spodní díl u podběhu se také liší. Musíš scháňet vnitřek z combi je schodní ze sedanem.frenky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts