mcsolle Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Pri osvetleni popolniku som nasiel ten odcvaknuty kabelaz. netusite na co mohol byt? nie je to ani na zapalovac ani na rucnu brzdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 je to svorka K line komunikace auta, nerozmotávat, neodizolovat, vrátit, kde to bylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 je to svorka K line komunikace auta, nerozmotávat, neodizolovat, vrátit, kde to bylo tak tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misacek Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Takhle zaizolováno to mám taky, takže takhle je to tam asi origo. A z jakého důvodu je tam vůbec tahle kabeláž, ví někdo..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Takhle zaizolováno to mám taky, takže takhle je to tam asi origo. A z jakého důvodu je tam vůbec tahle kabeláž, ví někdo..? je to hlavní svorka K line . komunikace auta, podle mě je tam proto, aby se dala v případě nutnosti snadno proměřit - přístup k ní pokud cokoliv napojujete an K line, tak připojovat zásadně sem - mimo xenů, ty u ABS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcsolle Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 diky za vysvetleni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts