Jirka RS Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Poradí někdo kde sehnat na Fabii RS chromované rámečky na okna?? Prohledal jsem net všude možně a nikde jsem na to nenarazil. Za každou radu budu moc rád. Díky jirka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franclik Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Poradí někdo kde sehnat na Fabii RS chromované rámečky na okna?? Prohledal jsem net všude možně a nikde jsem na to nenarazil. Za každou radu budu moc rád. Díky jirka. Na www.kopacek.cz nabízí chromované lišty pod okna na fabii za 1400. Je tam i foto samotných lišt , ale ne jak to vypadá na autě což je škoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 (edited) http://www.kopacek.cz/images/Exterier/fab-wndc-2.jpg http://www.kopacek.cz/images/Exterier/fab-wndc-4.jpg tu su obrazky na aute;) Edited April 9, 2008 by adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technikus Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 To se lepí, nebo se vymění původní gumové? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 co kdyby jsi zkusil napsat do firmy, tam ti určitě odpoví na tvůj dotaz. Nemusíš citovat poslední příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludw4js Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Taky mě zajímá chromové lišty kolem oken. Jen bych chtěl něco jako mají audi nebo bmw chromové lišty kolem celých oken. Mám fabia sedan a hledám marně po internetu a nemůžu nic najít. A nechci tam instalovat takové ty rádoby chromové proužky co prodávají např. v tescu. Chtěl bych aby to vypadalo trošku luxusně. Děkuji za rady popřípadně nějaké fotky některých miláčku které jste viděli s chrom lištami kolem oken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin851 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 tiez by som chcel tieto chromove listy. Ked som si ich v obchode dnes pytal, cumeli namna jak na blazna. Nevideli ste niekde aj na combi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proces Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ty fotky tech list nevypadaji spatne zacinam o tom uvazovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin851 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 ale kde ich kupit? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin851 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 ale kde ich kupit? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acek Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 (edited) Zkus tady http://www.kopacek.cz/skoda-tuning/ a stačí se ptát jen jednou. Edited March 7, 2010 by acek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin851 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 jasne, no 2 krat som klikol na odoslat, lebo mi to zmrzlo... dikza obchod. Tam maju tiez len pre hatchback. Pravdepodobne sa na combi nerobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acek Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Tak se toho prodejce zkus zeptat jestli není schopný sehnat i na kombíka.Kontakt tam nějaký má ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Štipák Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 a není to jedno? veď pokial viem dlžka dverí je rovnaká či na combi či na hatchback.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts