Jump to content

Křídlo na octu

czechmichael

Recommended Posts

Zdary tak jsem si vybral fajné křídlo na octu http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=12799 fakt se mi moc líbí ale bylo mi řečeno že když nemá atest tak raději nekupovat vadí to nebo to nevadí když nemá atest fakt bych ho chtěl ale nevím estli ho fakt koupit když nemá ten atest:(

bez atestu ani ránu,na stk by se mohl najít nějaký hnup a je problém hned,nebo polda co má mindrák ze služby v sobotu odpoledne a...

navíc tedy mně osobně se nelíbí,jak ucho na nákupní tašku,jeden to tu má na alfe a fakt hnus,ale na to si se neptal,promin!

bez atestu ani ránu,na stk by se mohl najít nějaký hnup a je problém hned,nebo polda co má mindrák ze služby v sobotu odpoledne a...

navíc tedy mně osobně se nelíbí,jak ucho na nákupní tašku,jeden to tu má na alfe a fakt hnus,ale na to si se neptal,promin!

Mno a nefíš kde se dají sehnat křídla s atestem a nějaký pěkný?:)Fakt bych nějaký pěkný moc chtěl!Díkes moc

tuningových prodejen jsou mraky,milotec,jankostyl,ellridesign a pod.i ta prodejna kde jsi našel toto křídlo má i díly s atestem.

ano,jak píšou klucí,pokud je podobnost s origo křídly pak by neměl být problem,ale jak říkám,náhoda je blbec a problem je tu hned.zažil jsem to na favu!

Blbost na stk ani poliši křídla neřeší. Takže atest bych neřešil. Možná když má někdo tu hliníkovou obludnost tak to možná. :palec2:

měl jsem na favu křídlo od ellri s třetím brzdovým světlem a atest zajímal technika na stk,chtěl i papíry od toho,stříška na střeše jakbysmet

o nasávači na kapotě ani nemluvím ten jsem musel urvat hned při silniční kontrole a to atest měl!