kijos Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííkyDiagnotiku, nalogovat a popripade vymenit vahu za Bosch ale pocitej ze vetsi kola je vetsi spotreba. Jedine tam udelej chip a mohla by jit dolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Tak tam zkus dát zpět tu původní váhu, tedy jestli jí ještě máš, ale váha starline nemá podle mě na autě co dělat, to je jako váha která nefunguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stralis Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííky Bych to možná viděl na ty kola,čím větší a širší.tím větší odpor = více paliva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRANK Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Bych to možná viděl na ty kola,čím větší a širší.tím větší odpor = více paliva Já bych se spíše klonil k té váze, přechod ze 195/65 r15 na 205/55 r16 podle mne rozhodně nemůže udělat rozdíl 1,5l/100km. Jak píše KaJe, pokud můžeš, zkus zpět tu původní váhu (jaký byl vůbec důvod výměny?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Taky jsme mohl mít váhu starline apod... to je z Kelly ze ? nakonec jsem za 2470,- sehnal Pierburga, borec mi to nalogoval před i po a je po problému ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Taky jsme mohl mít váhu starline apod... to je z Kelly ze ? nakonec jsem za 2470,- sehnal Pierburga, borec mi to nalogoval před i po a je po problému ... Jenom doplním, ten borec je člověk s přezdívkou Huml z fora Dieselpower. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Jenom doplním, ten borec je člověk s přezdívkou Huml z fora Dieselpower. Přesně tak, trošku mu uděláme reklamu, vřele doporučuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kijos Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Přesně tak, trošku mu uděláme reklamu, vřele doporučuji tak jsem skusil dát zpět 195/65 a spotřeba šla dolů,ale váha půjde asi taky ale někam jinam lituju že jsem si nepřiplatil, dám tam asi bosch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 tak jsem skusil dát zpět 195/65 a spotřeba šla dolů,ale váha půjde asi taky ale někam jinam lituju že jsem si nepřiplatil, dám tam asi bosch.Odkdu jsi ? tu starou jim omlať o hlavu !!!! sežen si tu nesmrtelnou Pierburg !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts