Jump to content

Nahusteni pneu

Planeta

Recommended Posts

Existuje tabulka huštění pneu pro alternativní kola? Příklad - škodovka uvádí doporučené huštění pro standardní velikosti kol, ale co třeba huštění 215/45/17 nebo 225/45/17 nebo 18" kola nedej bože 19" kola? :feve:

tak asi neexistuje :huh:

me to tahne taky doprava, tak jsem trochu vic dohustil a ted to zasej tahne spis doleva,tak musim najit kompromis ;)

Tak dneska sem to byl dorovnat na vseckech kolech a po prvnich par desitkach km to vypada ze je vsecko OK :)

Edited by Planeta

Trochu mě tohle téma zaráží. Vždyť dofukovat kola je jeden ze základů když chci jezdit. A dofouknout jen jedno kolo je taky dobrá sranda - táhne mi to do prava, tak přifouknu pravý kola. :D

Lidi neblbněte, pneu kontrolujte pravidelně a pravidelně foukejte a vždy všechny kola a nebudete mít takovéhle problémy. :palec2:

Trochu mě tohle téma zaráží. Vždyť dofukovat kola je jeden ze základů když chci jezdit. A dofouknout jen jedno kolo je taky dobrá sranda - táhne mi to do prava, tak přifouknu pravý kola. :D

Lidi neblbněte, pneu kontrolujte pravidelně a pravidelně foukejte a vždy všechny kola a nebudete mít takovéhle problémy. :palec2:

Jo mas pravdu - na to pravidelny dofukovani sem jaxi pozapomel :blush: - jezdim jezdim a najednou huáááá a jezdim doprava :blush:

No co - i takovejma chybama se clovek uci :)

Akorat ted pred celym forem vypadam jak male jaryn :)

Edited by Planeta

• 4 weeks later...