ufonek71 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 chci změnit barvu štítu přístrojů (okolo budíků). Nemáte někdo šablonu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jvees69 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 nevim teda co přesně myslíš, ale pokud to samé co já, tak to se dá co já vim koupit v jiné barvě a vyměnit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufonek71 Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 nevim teda co přesně myslíš, ale pokud to samé co já, tak to se dá co já vim koupit v jiné barvě a vyměnit.. Myslel jsem změnit barvu okolí- kolem budíků. Našel jsem pouze stříbrnou barvu. Proto sháním šablonu- udělám si barvu jakou chci. To stříbrné okolí je na autodoplňky Martínek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spojka Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Ahoj, tak sablóna by aj mna zaujímala. Na Felde som to proste nastriekal na cerveno, ale na Fabke sa mi to nechce. Ak by niekto mal myslite aj na mna. Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts