vildik Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Zdravím všechny, právě řeším problém s tím, že jsem si ubastlil autoalarm a chtěl bych se zeptat kam připojit aktivační a deaktivační pin. Mám octavii 2001. V autě mám originál centrál DO a chtěl bych se na něj napojit, ale nikde nemůžu najít schéma. Někde jsem se dočetl, že zde nejsou napětové signály, ale komunikace CAN. Můžete mi prosím někdo poradit, kdo jste třeba instaloval už nějaký alarm? A dále řeším problém s tím, že když by někdo vylomil zámek a odemkl, že se alarm aktivuje. Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vildik Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Zdravím všechny,právě řeším problém s tím, že jsem si ubastlil autoalarm a chtěl bych se zeptat kam připojit aktivační a deaktivační pin. Mám octavii 2001. V autě mám originál centrál DO a chtěl bych se na něj napojit, ale nikde nemůžu najít schéma. Někde jsem se dočetl, že zde nejsou napětové signály, ale komunikace CAN. Můžete mi prosím někdo poradit, kdo jste třeba instaloval už nějaký alarm? A dále řeším problém s tím, že když by někdo vylomil zámek a odemkl, že se alarm aktivuje. Děkuji. Teda deaktivuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts