traveller Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Od včerejška - najednou bez nějaké viditelné příčiny - mi levý blinkr začal blikat zhruba 2x rychleji. Stalo se to ve chvíli, kdy jsem vyjížděl od krajnice, kde jsem pár vteřin před tím zajel. Pravá strana bliká pomalu, stejně tak i výstražná světla. Netuší někdo, kde může být chyba? Nějak mě to zatím netrápí - jen mě trochu znervózňuje, že se děje něco, co nedovedu vysvětlit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marejak Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Zkus se mrknout jestli nemáš někde prasklou žárovku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traveller Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinca Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) udelej si doma poradek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakin Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) Ach jo ti deti..................................pořádne ho seřež! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.BuBaK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traveller Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David-pv Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla... taková banální chyba, že a jak člověka potrápí. No, dětem nevěřit vždy všechno Tak hlavně, že máš vyřešeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts