Přejít na obsah

Osvětlení v zrcátku


Peny

Doporučené příspěvky

zdravím,máte někdo skušenosti s opravou nesvítících ledek v zrcátku?Mění se to celý nebo to jde opravit? :help:

Zdravím, měl jsem to samé, nesvítili mi ledky v zrcátku, nechal jsem to vyměnit v autorizovaném servisu. Vyměnili jen spodní černý kryt. Cena byla cca 1000 - 1500 Kč i s prací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím,máte někdo skušenosti s opravou nesvítících ledek v zrcátku?Mění se to celý nebo to jde opravit? :help:
Pojistky jsou v poho jo?Určitě bych rozebral zrcátko a kuknul jestli to jen není zanesené nebo rozpojené.Pokud odešla ledka tak se určitě dá koupit.Otázka je jestli to škodovka zase neprodává jako komplet za podstatně větší částku než by si to zasloužilo,tak jako už mnohokrát.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem to řešil,nešlo mi nic,ledka ,sklápění a seřizování.Ve škodovce prý celý zrcátko lol .... Rozebral jsem ho a byla prošoupaná izolace na kabelech od sklápění.Trocha izolačky to spraví.Nejdřív ho rozeber a uvidíš.

Novýmůžeš koupit vždycky!!!!!!!!!!!!! :kol-131:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Ahoj Kluci! Potřeboval poradit. Dnes jsem zjistil, že mi nefunguje osvětlení v pravém zrcátku. Jak je to s tou výměnou. Dá se koupit jen ta dioda?

Čus - bývá to tam uhnilé a dá se koupit celý spodní díl zrcátka i s tím osvětlením - cena v origo 1400,- / 1ks

Já mám stejný problém na levém - kdyby jsi sehnal za dobrou cenu pár, tak na mě mysli - levý si vezmu. Myslím, že jednodušší bude sehnat cely zrcátka - to myslím kolem 1500,- se dají sehnat (obě), tak by jsme šli na půl. Do laku si je klidně hodim, hlavně aby to nebylo uvnitř vyhnilý... Kdyby jsi sehnal, pošli SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 3 roky později...
  • o 9 měsíců později...

Ahoj, děkuji Ti za inspiraci, taky jsem už dlouhou dobu řešil, jak pravé zrcátko opravit, v levém byly diody jak nové a v pravém bylo krycí sklíčko diod úplně zelené. Opatrně jsem krycí sklíčko odřízl nožem a "vysypal" zbytky původních diod. Na původní tišťák jsem nalepil pásek Strip 1210 OPSB/WS, který dělený po 2,5 cm. Aby se proužek vešel do sklíčka (2cm), musel jsem ho po krátkých stranách zastřihnout až k diodám. Dráty se potom musí naletovat přímo k diodám (jsou zapojeny sériově). Jen jsem do sklíčka dal pouze jednu řadu diod (bohatě stačí, svítí trošku víc než původní) a hlavně dvě řady by se tam nevešly. Sklíčko jsem zpět zalepil tavnou pistolí. Spálená pojistka 1/16A, která je na kabelu k zrcátku nebyla nikde poblíž k sehnání, tak jsem tam dal obyčejnou skleněnou 0,08A.

Editováno: , autor: David_N
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...