Relic Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 mam taky mensi problem plynovy pedal ma volu asik cca 1 cm asi to normalne nieje da sa to nejak odstranit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relic Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 nikto nic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 mam taky mensi problem plynovy pedal ma volu asik cca 1 cm asi to normalne nieje da sa to nejak odstranit? Skus popisat trochu blizsie. Vola 1cm pri stlacani, alebo bokom? Ako sa to prejavuje? Skusal si to pozerat / rozoberat? Pokial je chyteny pedal (teda potenciometer vnutri), doporucujem vymenu, je to "zivotne dolezita" suciastka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relic Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Skus popisat trochu blizsie.Vola 1cm pri stlacani, alebo bokom? Ako sa to prejavuje? Skusal si to pozerat / rozoberat? Pokial je chyteny pedal (teda potenciometer vnutri), doporucujem vymenu, je to "zivotne dolezita" suciastka. ale ano pozeral, je to v smere zatlacania, ako keby tam to lanko malo volu ale nerozoberal som to problem je v tom ze pak mi ten plyn jned nereaguje sice to sila zvyku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts