Jump to content

Zaseknutí kol

marejak

Recommended Posts

zdravim.Už delší dobu mám problém se svojí Oktou..tak z 80% při rozjíždění se mi jakoby zaseknou kola(takový divný zadrhnutí) jako něco zadrnčí...připadá mi jak kdyby to trošku samo zabrzdilo..někdy více,někdy míň.. nemáte někdo zkušenost??díky moc

zdravim.Už delší dobu mám problém se svojí Oktou..tak z 80% při rozjíždění se mi jakoby zaseknou kola(takový divný zadrhnutí) jako něco zadrnčí...připadá mi jak kdyby to trošku samo zabrzdilo..někdy více,někdy míň.. nemáte někdo zkušenost??díky moc

Dej to na VAG, možná bude problém s ABS, třeba nějaký čidlo na kole...

Dej to na VAG, možná bude problém s ABS, třeba nějaký čidlo na kole...

:palec2: Tak, tak, Stíhačka má pravdu :palec2: měl jsme něco podobného,

okinka mi dávala najevo, že čidlo ABS na pravé straně odchází do věčných lovišť ;)

Po výměně již OK :palec2:

Také sem měl podezření..a myslíte že výměnu zvládnu sám??a doufám že nebude vadit,když to špatné čidlo prozatím odpojim...(docela to zasekávání kol mi vadí),než si koupím nový..je jasný že abs bude nefunkční....díky

Také sem měl podezření..a myslíte že výměnu zvládnu sám??a doufám že nebude vadit,když to špatné čidlo prozatím odpojim...(docela to zasekávání kol mi vadí),než si koupím nový..je jasný že abs bude nefunkční....díky

Při troše zručnosti to zvládneš, ale většinou jsou tam ty čidla tak zarezlý, že je vymlátíš jen majzlíkem, ale stejně je k ničemu tak co. Odpojit by to mělo jít, ABS se tím deaktivuje, tak pozor na mokru.