Jump to content

Mrkněte na to a napište kdo se s tím už setkal

David-pv

Recommended Posts

Ve čtvrtek 27.3. jsem otevřel kapotu Octavie a nevěřil jsem co tam je. Je známé, že kočky a kuny a ostatní zvířectvo si lozí do motorového prostoru a koušou tam odhlučnění kapoty a motorové stěny, ale kdo z vás se setkal s tímto? Nějaká drůbeží flákota masa mezi světlem a akumulátorem.

post-4354-1206873199_thumb.jpg

post-4354-1206873209_thumb.jpg

post-4354-1206873234_thumb.jpg

post-4354-1206873244_thumb.jpg

post-4354-1206873255_thumb.jpg

post-4354-1206873263_thumb.jpg

post-4354-1206873272_thumb.jpg

post-4354-1206873280_thumb.jpg

post-4354-1206873288_thumb.jpg

Edited by David-pv

no moje zásoby to nejsou :blbec:

Holt takové je riziko při parkování venku. A jestli máš až moc čistej motor tak se nediv " teď je to její území ", ale někdo říkal, že stačí pár něčich vlasů nebo chlupů ze psa a tzv. "označit si svoje teritorium" a mělo by to zabrat. Taková havěť v motoru zavání pořádným p.ůse.em.

Holt takové je riziko při parkování venku. A jestli máš až moc čistej motor tak se nediv " teď je to její území ", ale někdo říkal, že stačí pár něčich vlasů nebo chlupů ze psa a tzv. "označit si svoje teritorium" a mělo by to zabrat. Taková havěť v motoru zavání pořádným p.ůse.em.

o tom jsem také slyšel. Někde jsem četl, že jsou i nějaké spreje aby tam havěť nelezla.

Pěknej kombajn a ta hlídací kočka - lovec, nemá chybu !

Ještě k těm kunám, kolegyni na Oplu Astra - starý model s rozdělovačem - kuny sežraly kabely tak, že po nich zbyly jen drobky jak když rozdrtíš gumu !

M.

Edited by Mi-rek1,8T

No ale co z toho chlapi plyne?????

Že i mezi zvířaty se značka ŠKODA těší velké oblibě :palec2: Jo,prostě zvířátka maj na škodovky čuch lol

Zachvilku si lidi budou povidat.....Čus,tak co???Kolik máš kun pod kapotou??? :palec2:

Já to mám taky obdobný...někdy tam nacházím chleba,jindy zase ohlodané kosti od čehosi......

Jdu si takhle večer na Kalbu a sem těsně před autem a najednou se na mě vyřítí z poza motoru ta kuna tunerka(Teda bylo to chlupatý)...No to si nedovedete představit co sem měl za šok... :prc: Ale zatím má k motoru respekt a nic tam nebaští,to je hlavní :palec2: