Jump to content

Klepání od předního kola

johnnyc

Recommended Posts

Zdravim všechny, poslední dobou při rozjiždění, ale občas i při jízdě se zatočenejma kolama se mi od levého předního kola ozývá klepání - čím rychleji jedu, tak je klepání rychlejší. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děje se to jenom při zatáčení - při rozjezdu s rovnejma kolama se klepání nekoná..... Díky moc

Zdravim všechny, poslední dobou při rozjiždění, ale občas i při jízdě se zatočenejma kolama se mi od levého předního kola ozývá klepání - čím rychleji jedu, tak je klepání rychlejší. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děje se to jenom při zatáčení - při rozjezdu s rovnejma kolama se klepání nekoná..... Díky moc

Homokinematicky klb

Mel jsem presne ten samy problem a taky mohu potvrdit homokineticky kloub. Jinak za 700,- to asi nebude orig, ze? Ja kupoval orig. nejak kolem 1500-2000 myslim...

Kvalita srovnátelná z originálem nechápu lidi který dávaj tisice za dily který maj výrobní náklady pár korun

Nazdar hoši, neviem ci mam zakladat zbytocne novu temu, ale mne zacalo pred par mesiacmi klepat nieco v pravom prednom kolesi. Uz ma to zacina stvat, ale stale neviem na to prist co to je. Klepe to skoro stale, ked prejdem hoci jaku nerovnost na ceste.... je to ako ked hodite zemiak do kýbla..... co to moze byt? Vsetko vyzera byt ok! :kol-122:

značka je Wika prodává je i ACI klidně dam i záruku nejsou snima problémy to bych je tu nenabízel

0

ze je prodava ACI neznamena ze je to kvalita,ja mam zkusenosti(stejne jak muj servisak) ze pokud to neni origo nebo spidan,tak nedrzi ty klouby vic jak 20tis.km zalezi jak jezdis kdezto treba u spidanu neni 100tis.problem,znacku wika neznam ale kdyz rikas ze je dobra tak asi je