Přejít na obsah

Dovoz auta z německa


TomášT

Doporučené příspěvky

super vlákno!!! myslím, že opravdu užitečné...

hele... čistě teoreticky: kdybych postupoval stejne, zakoupil nekde v EU jetou Oktu nebo treba mirne tuklou, odpapiroval bych to v zahranici, dostal prevozky a odvezl si ji sem. ale uz bych ji neprihlasil, protoze by mi slo treba o nejaky dily... proste auto by prijelo, treba ten mesic co platej prevozky by jeste jezdilo. a pak by zajelo do garaze, kde bych si prehodil co potrebuju. zbytek bych zkusil rozprodat, nebo vyhodit nebo vrakac... nevim jeste.

vim, ze se to z ekonomickeho hlediska muze zdat jako blbost, ale... je to legislativne mozny? protoze to auto jaooby zmizne z povrchu zemskeho, ze... bez nejaky ekolikvidace, protoze tady ho nikdo nikdy neprihlasi. .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ještě doporučil náročnější kupujícím, aby si telefonicky ověřili požadovanou výbavu a stav vozu ...chybějící střešní okno, nezávyslé topení, atd... někteří prodejci jsou dost laxní a prostě zatrhnou vše co jde.

Jinak seriozní prodejci ochotně pošlou veškteré dokumenty k vozu ofocené, a když jim pošlete mail s prozbou, aby vám vyfotily místa na aute která vás zajímají tak většinou neni problem.

Jinak se můžu připojit k názoru že stav vozu z německa je nesrovnatelný s českými ... lepši silnice ale hlavně majitelé většinou nešetří na příplatkové výbavě ( většina má pěkná kola a různé doplnky ... ) a servisy opravdu pečlivě navštěvují

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Auta z německa všeobecně ujdou pokud nenatrefíte na nějakého podvodníka. Kupoval jsem tak minulý rok dvojkovou oktávku a super. Ale rozhodně bych nehledal na mobile.de a pod, to je jeden podvodník za druhým. Lepší je oslovit člověk nebo firmu co tam jezdí a má již zavedené jméno. Třeba já jsem se spolehl na autoservis Radek Myslivec v Přelouči, který nabízí dovoz aut a má nějaká přivezená i v nabídce (http://www.autodovozprelouc.cz/nabidka-vozu) - takže si jde vybrat i u něj za dobré peníze nebo se zkusit domluvit, zda by se nemohli přímo po něčem podívat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Co se týče dovozů aut z Německa je opravdu důležitý výběr. Pokud bych já jako neznalý zájemce si chtěl nechat auto dovézt, případně bych si pro něj měl jet sám, na 90% mohu říct, že bez zkušeností co mám dnes bych určitě byl napálen podvodníkem. V dnešní době na tom chce každý zbohatnout a budou se Vás snažit oškubat co to půjde. Již mnohokrát jsem si jak pro sebe tak pro své známe nechal dovézt auto, ale musím Vám říct že jinak než přes firmu už nikdy. Maximálně jsme byl spokojen například s http://mujdovoz.cz . Vše zařídí a máte jistotu že dostanete opravdu to co chcete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

na víře byl založený celý středověk....

 

Po kvalitních ojetinách do pěti let je v Němcku obrovská poptávka. Je málo pravděpodobné, že bychom při euru za 27 Kč byli schopni přeplatit Němce. A navíc co si myslíš, že se pod tím "autosalonem" skrývá? Showroom tamních áček? Než se to auto k nám dostane, tak má za sebou tři, čtyři překupníky = už nikdo nezná jeho přesnou historii, jen se ví, že ho v Německu nikdo nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...