Jump to content

Spúšťač okna

vanga1

Recommended Posts

Už dlho hľadám motorček na PZ dvere na spúšťanie okna. Predáva sa spolu aj plošným spojom. V Škodovke chcú zaň nenormálny peniaz. V Autotechne mi objednali, ale je to na novšie typy asi od roku 99. Stál okolo 2000,-Sk. Všetko pasovalo, len nefungoval. Poraď te alebo ponúknite. Ja potrebujem na O1 (97).

Už dlho hľadám motorček na PZ dvere na spúšťanie okna. Predáva sa spolu aj plošným spojom. V Škodovke chcú zaň nenormálny peniaz. V Autotechne mi objednali, ale je to na novšie typy asi od roku 99. Stál okolo 2000,-Sk. Všetko pasovalo, len nefungoval. Poraď te alebo ponúknite. Ja potrebujem na O1 (97).

Popozeraj sa v Bazare, inak asi len hladat a hladat...

Aby sa dalo lepsie poradit, mal by si sem hodit cislo, co je na povodnom a na novom motorceku.

Popozeraj sa v Bazare, inak asi len hladat a hladat...

Aby sa dalo lepsie poradit, mal by si sem hodit cislo, co je na povodnom a na novom motorceku.

Ahoj měl bych O1 (98) ale jestli to bude na 100% o.k. to nevím asi by to fakt chtělo číslo přímo toho starého motorku.

• 3 weeks later...

Tu sú všetky čísla, čo sú na motorčeku:

Na jednej strane motorčeka:

BOSCH Made in Germany

(058) FPG 12V 0 130 821 732

Na druhej strane:

brose 101 314-xxx

621

Na štítku s čiarovým kódom na plaste:

101316 - 100

05 0729 00

90042100