Přejít na obsah

motor starter for Skoda 105


goxy.str

Doporučené příspěvky

Hello my friends, I am from Serbia and I am a great fan of skoda, especially Skoda 105 and 135. And my question for you is. I need a stronger starter motor (if you know what I mean). My Skoda has a factory made starter motor (0.8 KW of power) but I need a stronger one, at least 1 KW or stronger. And of course its has to be better quality then the factoy made. I would also like to ask, did enyone of you tried to tune up that part of a car and how.

This is the last part of my 5 year long serch for a ultimate tuned up Skoda 105 so could it be posible to install some other car starter and could I buy that part in CZ if necessary if I cant find it in Serbia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hi, best option is to buy new starter motor from Magneton ( http://magneton.cz/en/katalog/vyrobek.asp?id=9141312 ). This is fully compatible replacement part. It has 1kw rated output power and 1500 rot/min. Skoda spare part number is 114-904000 and costs about CZK 2500.

:skoda:

And how do you think it would be best to buy that part in CZ and transport it to Serbia. Do you know, or you ever herd of any kind of company that provide such services.

Thanks for your quick answer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...