Jump to content

Zadní stěrač..ANO / NE

Bury

Recommended Posts

Ahoj všici, :)

Budu pořizovat ne Octu a na staré jsem měl sterač zadního okna ale na modelu co stojí n autosalonu bohužel není tak váhám jestli vzít nebo ne.

Rozhodovali jste se taky někdo?

Respektive by byly dobré praktické poznatky :) díky vám všem :)

Neumím si představit nic debilnějšího, než po ránu vyjíždět z parkovacího místa pozadu, mít zadní okno pokryté rosou nebo slabším nánosem sněhu a muset ho kvůli tomu šmudlat hadrem, takže hlasuju pro stěrač.

Marios: aspon, že ty. valim oči, jak tady na to pějete ódy, jakej je ten stěrač nádhernej, u kombi je to jasný, ale u liftu? ještě u RS? fuj. nikdy jsem neměl auto tak zaprášený, abych to musel stírat stěračem, když napadne sníh, první auto očistim a pak až jedu, nemam rád sníh na autě a abych měl na zadním skle takovou rosu, že bych přes ní nevidel, to se mi za 6let na žádným autě nestalo, když je, během pár vteřin zmizí výhřevem a ještě nikdy jsem tak nechvátal, aby mě těch pár vteřin zabilo. jo, jiný je to u aut bez prdele, měl jsem GIII a tam lítala voda na sklo furt, za jízdy se na zadní sklo OII nikdy žádnej bordel nedostane. bavim se o liftu.

Edited by Luke288

No vidíš,ty říkáš fuja já si ho tam nechal dát hlavně kvůli tomu,že se mi tam líbí.Já třeba do garáže couvám a než otevřu ty dvě naše příšerný brány a venku prší,nebo sněží,tak mám zadní okno zadělaný.Pak je tam ten stěrač hodně příjemnej.

Ahoj všici, :)

Budu pořizovat ne Octu a na staré jsem měl sterač zadního okna ale na modelu co stojí n autosalonu bohužel není tak váhám jestli vzít nebo ne.

Rozhodovali jste se taky někdo?

Respektive by byly dobré praktické poznatky :) díky vám všem :)

Ja ho na mojej octe nemam a nikdy som ho ani nepotreboval. Podla mna len kazi dizajn auta. ;)

Luke 288 : Tak taak , moje slova. Taky se mi nestalo ze bych mel zadni okno spinave abych pres nej nevidel. Do garaze taky couvam a nikdy nebyl problem i v tom sebevetsim desti nebo chumelenici tam nacouvat... Jinak snih si z auta taky nejdriv sundam a pak teprve jedu. Nebo vy kteri mate ten zadni sterac, tak si myslite ze 20cm snehu vam ze skla odhrne sterac?

Já jsem zadni sterac nechtel ani zadarmo a to mi ho nabizeli jako bonus vybavu s dalsima vecma navic a jedinej sterac jsem odmitl..... a jsem rad!

Stěrač nemám, nikdy jsem ho nepotřeboval. Ani při koupi jsem o tom nepřemýšlel.

Pamatuji si na slova profesora z ČVUT, když nám říkal, jak Škodovka zhnusila Octu, když tam začala montovat stěrač. Prý na tuto karoserii se stěrač nedává!!!

Můj osobní názor..jsem pro stěrač. A zkušenosti? Když auto na parkovišti zmokne,je to příjemný,když si okno před couváním setřu a v zimě..stává se mi,že když si zapnu výhřev okna,tak se mi jakoby orosí zvenku a není vidět nic..tam je pak stěrač taky fajn.. A vůbec, mně se tam i líbí :p

Jinak je to podobné,jak s ParkTronicem..někdo na něj nedá dopustit a někomu to přijde jako poslední zbytečnost

Edited by Jirik.DC

Můj osobní názor..jsem pro stěrač. A zkušenosti? Když auto na parkovišti zmokne,je to příjemný,když si okno před couváním setřu a v zimě..stává se mi,že když si zapnu výhřev okna,tak se mi jakoby orosí zvenku a není vidět nic..tam je pak stěrač taky fajn.. A vůbec, mně se tam i líbí :p

Jinak je to podobné,jak s ParTronicem..někdo na něj dnedá dopustit a někomu to přijde jako poslední zbytečnost

souhlasím, sto lidí sto chutí kol103