Přejít na obsah

hromadný chiptuning


Josef Novák

Doporučené příspěvky

byl bych dalsi zajemce, zalezi na cene...i tady se dela chip, napr.abctuning je primo z brna ale po morave to udelaji kdekoliv, akorat ze na 1.2 to u nich stoji myslim 9 litru a deklauji hodnoty u slabsi 1.2 az 130 Nm coz si myslim ze je kec...cimbu mi prijde realny

Njn takové firmě bych asi moc nevěřil co mi z 1,2 udělají 1,4 lol

Jinak motor mám 1,2-47KW Brno je pro mě dostupné.Mohlo by se to domluvit že třeba 1parta lidí bude v Bolce a druhá parta v Brně,jakože patřímě k sobě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud vím, Janásek ti i nahraje novej soft, projedeš se, když spokojenost, tak zaplatíš, když ne, vrátí zpět původní soft bez doplatku. Proč to nezkusit, hm? A ti co ho mají na HTP, tak říkaj, že si polepšili a jede to o něco líp. Jasný, 6kw z auta neudělá závodák, ale když si pak pohraješ se sáním a výfukem, tak to k zahození nebude. Ja si dal jen laďák a pocítil jsem změnu v tom, že do stejnýho kopce vydrží dýl bez podřazení, není tak rychle mrtvý v nízkejch otáčkách. Když dám chip a pak bud sport. vložku, nebo kužel, jak má v HTP Manolo, tak to bude velice solidní výkon na 1,2. Sice to stojí něco, ale co bysme pro ty naše plechový miláčky neudělali ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, jak tak koukám, tak to hromadné chčípování bude spolek padlých holek HTP - má to podle vás vůbec cenu? Nebude to jen placebo?

lol mít půl mega na FRS fuck tak chip neřeším,mimochodem chceš taky chipovat? ;)

Ještě podotýkám zkuste svíčky Denso Iridium Power...mám je a max spokojenost :palec2: bral jsem od Kuzby 3.sady pro známé a všichni jsou spokojení+1sada pro mě, (Golf4 1,6-75Kw+fabia-74Kw+peugeot2061,4-16V+moje fabka)sada stojí 1150Kč a myslím že to za to stojí ;)

kdyžtak mrkněte tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33655

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zatim jste pouze dva coz je teda nic moc na to kolik lidi tady psalo o chipu, asi bychom meli zmenit taktiku a domluvime se vsichni at jsme odkudkoli a pro jednotlive oblasti udelame stycne dustojniky, protoze z moravy je nas tady asi malo a cim vice lidi bude tim nizsi cena by se dala domluvit....pokud napisu jandovi ze jsme tri tak se o cene moc smlouvat neda...tak se cinte...dal bych deadline treba pristi streda tzn. 30 dubnam takze mailujte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj takže také bych měl zájem.... a pro kolegu co má MR2007 FI 47Kw viz email co jsem psal Mr.Jandovi.... 34KS za den myslím že by nás stihl všechny:) jak vyplývá tak pravděpodobně asi ve čtvrtek,ale možná když nás bude víc přijede i v sobotu+nějakou slevičku nepočítám :) jinak pro mě Brno no problem..

Dobrý den pane Janda,

měl bych zájem si u Vaší firmy nechat nachipovat Fabii 1generace,MR 2007

Motor 1,2HTP-47Kw.

Chci se Vás zeptat jaká by byla cena úpravy, a jaké máte zkušenosti s

úpravou ŘJ tohoto motoru.

RE>>> Dobrý den,

není problém, dostatečné, rekord je 39 ks za den, celkový počet neevidován.

Cena úpravy je 4 400 Kč + DPH, každý čt jezdím na Moravu, není problém to

udělat např. ve Zlíně, ev. i na Vsetíně...

Ahoj,

o zvýšení výkonu uvažuju také ... rozhodující je cena, kolik mám počítat při "chipu - 30 koní navíc" na motoru 1.9TDi 74kW(kód ATD) MR 2001 - Fabia ???

Topolíno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připomíná mi to loňskej rok. To bylo taky pořád "asi bych do toho šel, když budu vědět cenu". Jenže lepší cena se dá domlouvat, až když je vědět, kolik bude aut. A myslím, že každá sleva bude dobrá... Z deseti na pět vám slevu stejně nikdo nedá...

Bubi: Doufám, že nás bude víc... :palec2:

Ani nevím, jestli se loni nakonec domluvili nebo ne... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...