Jump to content

Srdce-vašeho miláčka.

OrOrO

Recommended Posts

Jak čistíte motor, neříkejte, že do něj perete wapkou :)

NO jasne..Votevres haupnu,wemes wapku a jde se na vec..Samozrejme,ze to nevemes tim nejvetsim proudem,co jde nastavit,ale umejes wapkou,vysusis vzduchem,kdyz mas k dispozici a pak muzes zacit piglovat tu drobotinu tam.. ;) + nejakej ten pripravek na nablejskani.. ;)

Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky :) ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu...

Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. ;)

Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. ;)

A bývá dobré zakrýt alternátor, startér a podobně.

Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? :) to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil :)

No to je jasnýýý přece.To je fotka když tam byly vzpěry asi tak deset minut.Teď už ta tyčka spinká klidným spánkem v regálu v garage :palec2: