Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

Já když kupoval OII tak v ní bylo namontováno levné Sony rádio, řekl jsem prodejci ,že mně tam to rádio nesedí a že bych radši originál. Bez debaty zavolal mechanika z autoservisu Porsche Brno a přehodiky rádio z auta co stálo vedle. takže mám v OII r.v. 2005 rádio Stream s MP3 zauta r.v.2008 a jsem spokojen. Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemate nekdo tip v cem vypalovat cd s mp3 do streamu ? stary cd co jsem vypaloval pred x lety funguji v poho a kdyz dneska chci vypalit nejakou hudbu tak t hlasi jenom cdrom a cd vyleze ven a papa. zkousel jsem jak ve windows 7 obyc vypaleni ze systemu tak cd burner tak nero 11 a nic. nejakej zvlastni postup?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozno to bude mat nieco s kvalitou jednotlivych pesniciek, napriklad na starej octavke co som mal lacny sencor, tak ked pesnicka "mala" vysoku bitovu frekvenciu tak ju nedokazal prehrat, vobec ani neukazalo tie skladby ktore boli vo vysokej kvalite. a k tomu neru este ja mam Nero 8

Editováno: , autor: Tony350z
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

to je ale zcela individualni jak kdo ma nastaveny vysky a basy. ja mam pocit, ze to hraje hodne dobre a to jsem mel v predchozim aute repro Focal Polykevlar, sub JBL W12GTI a dva audison zesiky. sice nemam v OII sound system, ale ver mi, ze kdyz budes menit repro, tal aby ti to hralo lip, budes muset koupit jeste zesik, cenove to odhaduju na minimalne 50tis za komplet a jeste to nebude nic moc. s tim vytlumenim dveri mas pravdu, to by si OII zaslouzila jako sul a do doby, nez jsem to u predchoziho auta udelal, to taky nehralo nic moc a vsechno rezonovalo, ale to byla instalace pres 100tis Kč.

50 litrů? Tak ten stream i s repro co je tam origo je šílený šmejd. Zvukově to hraje jako kdybych si pouštěl mobil přes jeho repro nebo pro pamětníky rozhlas po drátě. Dost unavující poslech připomínající nějakého rmg plážáka tak za do litru. Rádio je furt ve stavu jakoby nebylo doladěno a furt šumí. Do feldy jsem dal Alpine CDE-101R - tehdy cca 3500, pořádně vytlumil dveře Silent Coat a bitumen pásy - cca 1500, repro kabely cca 300, repro komponentní 16 cm MTX 652 cca 2000 a zvuk parádní. Asi udělám u Octy stejnou proceduru a hodím tam ty MTX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde mi o oboje, CD hraje jaktakž, ale rádio občas šumí(myslím tím signál). Nemám první auto a rádia hráli předtím slušně, většinou se signálem žádný problém. Myslel jsem si, že když koupím origo se sound systémem tak to bude hrát líp, ale za komplet 21 tisíc je to nic moc. Zdá se mi, že najít optimální nastavení výšek, středů a basů je problém, buď to duní a je slyšet rezonance ve výplních dveří nebo to hraje jako rádio za pár korun.

Možná to nebude jen rádiem, ale chce to asi vytlumit dveře a vyměnit jiné repro.

Proč to neudělají hned a píší v prospektech koncertní síň ...... nemuseli jsme vrážet tolik korun a koupit jiné a možná lepší.

Komu není radno tomu není pomoci. Nechat si nakecat u prodejců, kteří v životě pořádně nic hrát neslyšeli a vystačí si celý den s Frekvencí či Impulsem. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

No já když jsem dodělával zadní repro,tak jsem ho měl odpojené,pak jsem zapojil,ale nejdřív jsem musel zapnout klíček a pak teprve radio. Udělal jsem to naopak a chtělo to kód. Tak jsem se stresnul,že je něco blbě,ale pak jsem to udělal tak jak jsem popsal a všechno fachá jak má. Mám teda F II FL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravim vsetkych, moj znamy vlastni Octu II a ma problem s autoradiom Stream. Z nicoho nic mu prestalo svietit. Radio hraje, vsetko je OK, parkovaci senzor funguje, len nesvieti. Nemate napad v com by mohla byt chyba? Vobec netusim, ako je radio podsvietene, kde sa diody nachadzaju, ako ho treba demontovat. Poradte prosim, ak viete. Dakujem.

Editováno: , autor: Zolky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Radio stream bez mp3 budu za par dnu prodavat. jen čekam až mi prijde nové .Radio je z fabriky montovano v mem aute.. takže radio je i s manualem jen musim zajit do škodovky at mi daji k radiu kod.v manualu jsem ho nenašel.. nevim proč ho tam nenapišou .Kdybys mel zajem tak napis.Nebudu za něho chtit moc.Jaka je lidova cena streamu?? diky za info

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem ho prodal, tak se podívej ke mně do inzerátu, jaká cena je "lidová". :)

Navíc kdo teď stihl akci na eshopu škodovky, tak mohl mít Audienci za 1100 Kč (druhý den za 1500 Kč) - novou, se zárukou a s dopravou zdarma. :) Asi jak vyšla 3. generace, tak se zbavovali starých zásob. :) Ale měli jen 25 kusů a byly hned pryč.

Kód v manuálu nepíšou a dost často dělají důležité, když po nich chceš PIN ke SVÉMU rádiu - to zdůrazňuji, je to moje rádio v mém autě, takže ten kód by měl být někde uvedený a když ne, tak by mi ho měli na počkání, zadarmo a nejlépe ochotně sdělit. Tak to bohužel nechodí, někde chtějí abys přijel s autem a rádio tam bylo, pak ať si počkáš, že s tím musí zajet na dílnu a bude to trvat hodinu. Někde ti i naúčtují hodinovou sazbu. Někde si jen řeknou o "pětikilčo" a dělají, jak je hrozně složité to zjistit...

Já na to nakonec neměl nervy, napsal jsem kamarádovi SMS s VIN kódem auta a za asi 30 vteřin jsem měl PIN... Zadarmo. Takže jakákoliv částka za zjištění PINu je dle mého moc. Je to moje rádio a můj kód...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...