Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

Nene, taky jsem pak zkoumal, jestli nekde vlastne nebyl napsany a nebyl. :) Zkus se nejdriv zeptat nekde u tebe v servisu, podle toho alespon poznas, co jsou zac. :) Nekde za to chteji dokonce hodinovou sazbu - tedy treba 1200. To uz pak fakt nema smysl. :) Pritom to radio je tvoje, ale kod maji oni... No kamarada se kdyztak zaptam, ale nechci ho pretezovat, at si nemysli, ze ho vyuzivam. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem radeji zavolal do servisu a rekli mi že musim prijit s radiem a ze to bude stat 250kč :) tak nevim chtel jsem radio prodat za 1000kč - 250kč za kod tak nevim jestli se to vyplati :-) Nechceš se teda kamarada zeptat?? poslal bych mu třeba stovečku na učet.

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Čus lidi, půjde mi tento adaptér i na obyč rádio stream (octaviaII) které neumí MP3, jen cd? Mají totiž na fotce radio audience které MP3 umí, tak nevím jestli to bude fungovat.

Odkaz na adpatér zde: http://www.elcar.cz/...5193302771.html

Díky za radu

Jde o tento adaptér, má to někdo???

Půjde, bude fungovat jako CD měnič. Na odkazu Audienci nevidím, jen Nexus a ten MP3 také neumí. :)

A případně vždycky, kdyby to nešlo, můžeš využít 14 denní lhůtu na vrácení zboží...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ta audience byla na jiným webu asi, ale poslal jsem dotaz na to zboží a bude to prý fungovat. Ale jak říkáš můžu to vrátit kdyžtak ;)

Jen by mě zajímalo na co jsou ty tři káble u tý koncovky, jeden bude asi ukostření a ty další?

Ještě vymyslet kam to umistit, premejslel jsem misto popelníku, když se vyndá ta vanička, snad se tam povejde

Editováno: , autor: Ustecak21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak adaptér došel, hned jsem nainstaloval a už mi hraje STREAM mp3 :)  krabičku jsem schoval do přihrádky pod vypínačem světel.

 

Paráda.

 

 

Akorát je tam jedna nevýhoda, že se skladby musí uložit na kartu pod číslem, jakmile tam je písmeno tak to nenačte. Jinak super!

 



 

post-26935-0-91672800-1361380540_thumb.j

Editováno: , autor: Ustecak21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Nevíte, jestli jdou ze Stream rádia jednoduše vytáhnout krytky tlačítek, jde mi o jedno z těch šesti po stranách displeje. Koupil jsem verzi s mp3 a ta má jedno tlačítko škráblé a chtěl bych ho přehodit ze staršího rádia bez mp3. Jestli mám zkoušet ten plastový knoflík vyloupnout nebo by se muselo celé rádio kuchnout. Dík

 

EDIT: Tak jsem to dnes kuchnul, 4 šroubky T8 na rámečku, pak 8 šroubků T8 na větším tišťáku s displejem. Tlačítka se musí vytlačit zevnitř ven, současně na okrajích pomoct tenkým nožíkem, aby vyskočily ze zobáčků. Zvenku se tak nijak nepoškodí, je to dobře vymyšlené.

 

Rovněž jsem prohodil mezi rádii samotnou mechanickou část CD-ROM mechaniky. V novějším rádiu mi škrabala CD a hrozně dlouho je načítala, tak jsem chtěl přehodit komplet CD-ROM mechaniku. Ale její datovej kábl má na novějším rádiu o 4 drátky navíc, tak jsem musel odpojit její tišťák a použít čistě jen mechanickou část, ta už je naštěstí stejná, vše teď funguje dokonale.

 

Co je zajímavé, tak po složení obou rádií jsem v autě vyzkoušel nejen nové, ale i to staré a CD mechanika už CD neškrabe a i dříve problémový poškrabaný disk načte okamžitě. Tak nevím, jestli se někde uvolnil nějaký bordel nebo jestli po sesazení jsem něco dal o půl milimetru jinak a odstranilo to problém.

Editováno: , autor: jindra999
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...

To normalni urcite neni. Mam radio STREAM a vzdy se po vyndani klicku ze zapalovani vypne. Ani nevim o tom, ze by slo nejakym kodovani automaticke vypinani zrusit.

 

Myslim, ze pokyn k vypnuti dostava radio pres CAN. Takze funguji ti na radiu jine funkce, ktere taky komunikuji pres CAN? Tzn. hodiny, parkovaci senzory, vnejsi teplota, teplota nastavena na Climatronicu... Zacal bych ale rozhodne napojenim na diagnostiku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...