Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

Asi nějaká chvilková anomálie... Teď už to funguje správně, resp. podle příručky:

 

Vytáhnete-li klíč ze zapalování, když je přístroj v provozu, přístroj se automaticky vypne. Přístroj můžete stisknutím ovládacího knoflíku opět zapnout. Při vypnutém motoru se přístroj přibližně po hodině automaticky vypne (ochrana akumulátoru před vybitím).

 

// Jak je to s auxem? Stáhnul jsem si z netu příručku k rádiu, a tam píšou, že AUX je součástí rádia Stream MP3 - předpokládám ale, že asi až od nějakého modelového roku...

Editováno: , autor: Khamos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravím, měl bych takový problém, který se dnes vyskytl a nevím si s tím rady :(

Po příjezdu z práce jsem chtěl vysunout CD z mého rádia Stream a vyskočila hláška "CD ERROR". Chvilku jsem to zkoušel, ale marně... Trochu jsem brouzdal po netu a našel pát tipů jak CD vyndat...

rádio jsem tedy demontoval, rozebral kryt,přední panel a CD se mi podařilo celkem bez problémů vyndat... Bohužel ale po zpětné montáži mi rádio žádné CD nepřijme a stále se oběvuje tatáž hláška.

Rádiové stanice fungují, ale mám radši své písničky... nevěděl by někdo jak to napravit ? Zkoušel jsem ho i rebootovat, ale nepomohlo to...

 

Děkuji

Editováno: , autor: Boby91
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zdarec,

mám menší problém. Když jsem chtěl zapojovat radio stream MP3 do své OII, tak jsem nejdříve vymontoval neoriginalni radio. Vycvaknul jsem konektory z euro koncovky, akorát jeden drát "bílo černý"byl zvlášť připojeny do iso koncovky. Problém je v tom, ze nevím kam tento kablil umisit do eurokoncovky. Nebo spis od čeho by mohl byt??

post-94687-0-66223000-1434633879_thumb.j

Editováno: , autor: Robie_08
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj. Zajimalo by me zapojeni pinu MUTE EXT a MUTE TEL. Mam starsi STREAM jeste bez AUX IN a bez MP3. V cem se tyto MUTE vstupy lisi? MUTE TEL prepne vstup na piny TEL AF a MUTE EXT proste jen ztlumi zvuk? Na MUTE se privadi plus (12 V?) nebo kostra? A hlavne, pokud aktivuji MUTE EXT, u radia dojde proste ke ztlumeni, ale co CD? Pozastavi se prehravani? Pokud ano, pozastavi se prehravani i s CD menicem? :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj kluci mam opačný problém tedy často radia přestanou hrát to moje zase nechce přestat streem na mp3 octa 2007 mp3+cd načte jen někdy ale párkrát i když tam disk nenì hledá a podle mne aktivuje to rádio asi,problém konkrétně zapnu rádio vše hraje v pohodě potom vypnu a zamknu auto po chvilce se samo rádio zapne a tak pořád dokola pokusy reset nepomohl v servise vynuloval pán závady,vyndal jsem pojistku radia v motorovém prostoru,odpojil aku když jsem dobìjel ale rádio si pořád jede svou prostě hraje.Nejde nějak odblokovat aby jen svìtily tlačìtka a ono stichlo nebo vypnout uplně tìm že vyndám pojistku z motor.prostoru mám obavu nechat auto někde stát a rádio vybije baterku dìk za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 8 měsíců později...

Lidi, prosím vás, jak vypalujete hudbu do Octavia II 2006 Stream MP3? Už jsem vypálil cca 6 CD a ani jedno mi rádio nevezme. Přitom stará vypalovaná CDčka (cca 10 let, totálně stejné médium) v klidu vezme. Jsou nějaká pravidla? Je problém s Windows 7? Záleží na rychlosti vypalování, počtu složek, počtu skladeb, id3 tag nebo třeba na bitratu? Řešilo se to tu na straně 28, ale řešení bohužel žádné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím Vás!

Jsem tu nový, mám Octu pár dní a obracím se na Vás s prosbou.
Mám origo Stream s MP3, ale nejde zapnout. Otáčím a přepínám klimou, tak se na displeji rádia informace z ní normálně ukážou. Při napojení na VAG byla načtena jedna chyba - něco s anténou. Předpokládám, že to by na zapnutí nemělo mít vliv. Pojistku v motorovém prostoru jsem zkouknul a pro jistotu i vyměnil. A když jsem rádio vytáhnul, kabely řádně zasunuty, jen na rádiu fixou čárky, asi se do něho někdo díval. Pojistku na rádiu jsem nevytahoval a nekontroloval - nemůže to být tou?
CD to normálně sežere a vyplivne, ale zapnout nejde za boha.
Nějaké tipy, rady, nápady?

Předem mockrát děkuji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chyba anteny na to nemuze mit vliv. Kdyby byl problem s pojistkama nebo s CANem, tak by se nic z klimy nezobrazovalo a ani by ses k radiu nepripojil pres diagnostiku. Takze si myslim, ze urcite bude chyba v radiu. Mohlo by to byt jen vadne zapinaci tlacitko, ale myslim si, ze pokud se do vypleho radia zasune CD, radio se samo zapne. Toto je ale potreba overit na nejakem funkcnim kusu. Pokud to tak je, tak bude v radiu asi nejaky vetsi problem a tezko se ti to vyplati opravovat, kdyz nekde na internetu sezenes za 500 Kc funkcni kus.

 

Jeste me napadlo, zkousels odpojit a znovu pripojit autobaterii? Mozna je radio jen zasekle. Pokud jsi ale radio odpojoval, tak toto nema smysl zkouset.

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravím mám problém. Rádio stream s mp3 rok auta 2008, verze dle servisního menu: MAIN: 26.0.0.0 a FRONT: 26.0.0.0., CD mechanika: 00.74 a options: M6.

 

Dost zle chytá signál. Strašně špatně. Ne chytne někdy ani základní stanice jako je impuls, nebo Evropa 2. Nějaké regionální typu čas rock na Ostravsku, nebo rock max na Zlínsku, si mohu nechat zdát. Předtím jsem měl f2 a ta hrála teda luxusně. Je možné nějak třeba přidat anténu k radiu? Nebo je někde problém? Kde bych měl kouknout? Děkuji moc za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře děkuji. Ještě mě napadlo, že nejspíš se to začalo zhoršovat asi před měsícem, kdy najednou v repracich šílene bouchlo, jako by dostaly pecku elektriky a rádio se vyplo a znovu zaplo a hrálo normálně dále. Ale zdá se mě, že od té doby se to pomalu zhoršuje. A jak začalo nyní pršet, zhoršilo se to. :(

 

Koukal jsem na tu dílenskou příručku a nejsem z toho moc chytrý. Zesilovač je v anténě a anténa je přišroubovaná matičkou pod střechou. To mám oddělat celý tapec střechy, abych to odšrouboval? Nejde to nějak proměřit? :/

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...