Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Jsem "metalista amatér" ,jako že hraju s kámošema v kapele, ale studio v autě mít nemusím. S tím Panasonicem jsem spokojený a při koupi auta mně právě od Streamu odradily zde popisované závady. Tak jsem si řek, že počkám, jak to dopadne. No a právě mám možnost to rádio přenechat kolegovi a tak koukám po origo rádiu. Přeci jen tam sedí o dost líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Prosím pěkně přijde při zapojení originálního autorádia STREAM mp3 nějaký konektor i na vyznačenou oblast s otazníkem (viz.obrázek). Koupil jsem na netu autorádio stream, ale po zapojení v autě se po zapnutí zapalování pouze rozsvítilo osvětlení kolem regulátoru hlasitosti a po rozsvísení světel též displej, ale toť vše , nechtěl navíc po mne ani kód, ani nesvítilo na displeji SAFE, prostě nic a nehraje jen v repro slyším slabounké šumění. A teď nevím zda má přijít nějaký konektor i na výše zmíněnou oblast. Originál konektor v mé OII má ale obsazeny pouze pozice které jsou na obrázku červeně, tak jsem z toho jelen. HELP ME please :help:

post-25144-1227093940_thumb.jpg

Editováno: , autor: Hape
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle konektor je na zapojení CD měniče a AUX zdířky. Jinak pokud jsi koupil Stream, měl bys u něj mít i kód. Pokud ti ho dotyčnej nedal, tak máš smůlu, musíš do servisu a tam ti ho zjistí. Äktivace kódu se dělá tak, že zapneš radio při zapnutým klíčku zapalování - objeví se nápis "SAVE" a pak následně "0000". Pomocí tlačítek předvolby stanic tam nacvakáš kód a tlačítkem ">" ho uložíš (pokud se 2x spleteš rádio se na hodinu zablokuje). Jinak návod na Stream si stáhni ze stránek škodovky.

Editováno: , autor: zdemar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Existují 2 typy rádia Stream, starší bez MP3 a novější s MP3.

Mimo to, že mají jinak zapojené zadní konektory, liší se zejména v tom, že Stream s MP3 má v menu AUX-IN vstup, tedy dodělat ho lze jednoduše, stačí jen zapojit kablík, výstup je na zadní konektor, obvykle se montuje do loketní opěrky. Dodělat ho dopředu je otázka, nutno rozebrat rádio, podívat se, je-li tam místo, udělat díru a namontovat, osobně bych se tomuto řešení vyhnul, protože představa visícího kabelu z rádia mi přidá dost děsivá, je to silně nepraktické.

Starší typ Streamu, který má jen CD, nemá v menu AUX-IN, čili dodělat takto nelze, řešit se dá 2 způsoby - buď přes rádiový vysílač (nepříliš kvalitní a bývá problém s rušením a mimo to je to tuším u nás nezákonné), nebo přes adaptér, který se zapojí místo CD měniče a simuluje ho, existuje i takový, co má USB, čtečku karet a ještě AUX-IN, samozřejmě se takový adaptér nevejde do rádia a umisťuje se někde jinde, např. do schránky spolujezdce, viz zde, u tohoto není sice napsaný STREAM, ale mělo by to fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

zdravím,

dneska zničeho nic nejak prestalo fungovat SKODA Auto Stream autoradio bez mp3. Dojedu na parkoviste vypnu motor vytahnu klic radio se vypina zamknu za hodku prijdu zpet nastartuju a radio se ani nezaplo tak ho zapnu rucne nejak dlouho nabihalo ale nabehlo ale už nehralo nejde zvuk na displayji se normalne ukazuje nazev stanice vsechno iv maxidotu. a jestě při startu to sem si vsiml až semho po druhé zapl ze se napise CD ERROR v radiu jsem vozil Cdcko sem tam jsemho zapl ale posledni tyden jen FM radio. kdyz chi aby CD vyjelo ven napise se NO CD pritom tam urcite je. vite nekdo co stím bez radio se blbe jezdí :D

Editováno: , autor: mcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

při nějaké závadě se musela vyndat pojistka

nevím teď při jaké závadě ani jestli ta co je vzadu na rádiu

Zkus vyndat pojistku, chvíli to nechat bez ní a pak ji tam vrátit.

Matně tuším, že musela být vyndaná asi půl hodiny.

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...