Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím páni.Mám Octaviu II 1,9 Tdi 77kW r.v. 5/2006 BKC 1Z.Mám v nej originál rádio Škoda Stream a pravdepodobne mi odišla CD mechanika.Tak som pozeral 2din radia a chcel by som tam namontovat toto:https://www.autonavi.cz/autoradia-volkswagen/mns880a-autoradio-pro-vw-skoda-seat-android-8-1/.Tak som písal predajcovi či mi to bude pasovat a on mi odpovedal.Citujem:Dobry den u roku vyroby 04-06 je nutne mit komfortni jednotku neboli gateway verze minimalne 530K pokud mate starsi je nutne tuto jednotku prehrat minimalne na verzi 530K jelikoz od rv07 maji vsechny vozy i autoradia (i originalni novejsi komunikaci) pokud budete mit jednotku starsi pri pripojeni jakehokoliv autoradia po roce vyroby 2007 i originalniho bude dochazet k vybijeni baterie vlivem neuspani komfortni jednotky. Nebo je mozne radio zapojit mimo CAN komunikaci. Radio ke rozmerove totozne jako columbus ci amundsen tak je nutne pouzit ramecek ktery je urcen ke skoda navigacim, naleznete v sekci prislusenstvi kryci recky.Otázka znie ako zistím akú mám komfortku?Za rady vopred ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj, mám problém se šumem rádia. forum jsem poctivě prolezl ale nenašel jsem situaci úplně totožnou s tou mojí. Mám Octavii r.v. 2005 (radio STREAM bez mp3 a telefonu) začalo to občasným šuměním které se postupně zhoršovalo. Auto tou dobou stálo cca 2 měsíce na dešti (jinak je pod přístřeškem) tak jsem na internetu našel že by mohl být pryč zesilovač u antény. Koupil jsem novou originální anténu za 1000 kč ale problém se nevyřešil :/
při poslechu nastávají různé situace:
1) rádio chvíli hraje jak má 
2) v jistých už vyzkoušených úsecích města šumí 
3) zastavím s autem na semaforu rádio chvíli šumí a po chvilce se chytne a hraje v pořádku (při rozjezdu zase začne šumět) 
4) mám FM vysílač do 12V zásuvky (asi nejjednodušší možnost jak propojit mobil s tímto rádiem) v tomto případě rádio hraje pěkně a čistě. 

Předem děkuji za jakékoliv postřehy :) 
  

Editováno: , autor: Mich Sch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj, ve své O2 Tour (2011) jsem nedávno vyměnil původní autorádio Škoda "BLUES" (to s otvorem pod ním-což se  mi opticky nepáčilo ) za starší autorádio Škoda "Stream".

Všimnul jsem si , že když rádio zapnu knoflíkem, tak prvně začne CD mechanika hledat CD (žádné CD tam nemám) , to samé se děje pokud rádio zapnu klíčkem.

Je to vlastnost nebo nějaká porucha.

Řeším to z důvodu , že ta CD mechanika je celkem slyšet a je to "rušivé" .To původní  orig. rádio Blues to nedělá.

Ještě jsem si všimnul, když rádio zapnu tak je slyšet pokaždé "lupnutí" z repro...

Může někdo potvrdit ten chod mechniky CD při každém zapnutí rádia (bez CD v mechanice).

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...