Palo Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) Proč celou HOSPODU nepřesunete? Navrhuju třeba na server o MP3-jkách, co vy na to??? Hospoda je od toho, že se tam probírá a sežene vše. Jestli to nevíte, tak víte hovno a vy ho opravdu víte. A napomenutí si strčte někam, prostě mám pravdu a píšu to upřímně. Já v životě V nebo NA LAMPÁRNĚ nebyl, ale v HOSPODĚ jo, dokonce jsem tam makal, tak že vím o čem píšu. Tolhe asi v Kosovu, Americe a na bazéně při vodním pólu nebylo dáno k obeznámení, že? Já vás nechápu vy NADLIDÉ :wallbash: Edited April 4, 2008 by Palo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 plně s tebou souhlasím a už před časem jsem tady vedl s iniciativním nadjedincem pře. Holt někomu to dělá dobře, eviděntně se taky nudí. Raději už nic psát nebudu, protože bych byl neslušný. V podstatě si stojím za tím, co už jsem před časem napsal, nic se na tom nezměnilo, jen čas ukázal, že jsem se nespletl ani malinko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterer Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Taky do lampárny chodím minimálně, už ten název..., v hospodě se probírá všechno, sem tam se to porve, dokonce se tam může zatím i kouřit, i když jsem nekuřák ... Aby se časem nepřesunulo vše !!!??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Proč celou HOSPODU nepřesunete? Navrhuju třeba na server o MP3-jkách, co vy na to???Hospoda je od toho, že se tam probírá a sežene vše. Jestli to nevíte, tak víte hovno a vy ho opravdu víte. A napomenutí si strčte někam, prostě mám pravdu a píšu to upřímně. Já v životě V nebo NA LAMPÁRNĚ nebyl, ale v HOSPODĚ jo, dokonce jsem tam makal, tak že vím o čem píšu. Tolhe asi v Kosovu, Americe a na bazéně při vodním pólu nebylo dáno k obeznámení, že? Já vás nechápu vy NADLIDÉ :wallbash: Mas recht pane !!! :palec2: ... ale nedej boze abych ja byl moderator To by bylo teprv tooooco HAHA ... se nestane takze klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Už nevím kde, ale poměrně nedávno to bylo.. Psal jsu něco o tom, že by se tím "DELETE" mělo zde vážně šetřit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 téma je tu dost dlouho, ale že by se k tomu dotyčný/dotyční vyjádřili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Se divím, že to ještě někdo nevymazal a nebo nepřesunul do nějaké sekce jen pro nadlidi a různé jim podobné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 téma je tu dost dlouho, ale že by se k tomu dotyčný/dotyční vyjádřili A co chceš na pravdu odpovědět? Nejprve to prodiskutují ve své sekci a potom se to nějak pokusí okecat. Už to vidím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Spíš jsem čekal, že se tu podepíše ten kdo to přesunul a dá nějaký důvod. Jinak sekce pro nadlidi není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Spíš jsem čekal, že se tu podepíše ten kdo to přesunul a dá nějaký důvod.Jinak sekce pro nadlidi není Není? Nevěřím, někde se musíte bavit o tom, kdo vás sere a podobně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 No comment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Jeden comment bych přece jenom měl, pokud se to někomu nepozdává, přesunu tohle téíma do admin sekce ať se to tam probere a nějaký admin to pak může změnit dle hlasu většiny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadyS Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 nic furt nepřesunuj, dej si chvilku ruce za záda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 nic furt nepřesunuj, dej si chvilku ruce za záda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 (edited) Hele Myš, už mne fakt neser (já to jinak napsat a říci neumím - chci aby ti to došlo). Když je to HOSPODA a je tam napsáno pokec OC atd. , tak to je pokec, jásný? Dále jsou tam vypsáni moderátoři, kteří s tou HOSPODOU mají co do činění, ty tam nejseš. Rozumíš tomu, nejseš tam napsán. KONEC Svoje LAMPÁRNY si naplň čím chceš Edited April 5, 2008 by Palo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 njn, mischicka stále někde něco mění a na svoji kategorii, kde má moderovat zapomíná, pak jsem tam na to sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Jeden comment bych přece jenom měl, pokud se to někomu nepozdává, přesunu tohle téíma do admin sekce ať se to tam probere a nějaký admin to pak může změnit dle hlasu většiny. nejlíp uděláš, když přestaneš bejt chytrolín a nebudeš si cokoliv dokazovat... Jak jsi si už asi všimnul, tak nejen mně, ale i řadě dalších lezeš na nervy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Hele Myš, už mne fakt neser (já to jinak napsat a říci neumím - chci aby ti to došlo). Když je to HOSPODA a je tam napsáno pokec OC atd. , tak to je pokec, jásný?Dále jsou tam vypsáni moderátoři, kteří s tou HOSPODOU mají co do činění, ty tam nejseš. Rozumíš tomu, nejseš tam napsán. KONEC Svoje LAMPÁRNY si naplň čím chceš hele, on už je teď vekej kluk, když teď moderuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Není? Nevěřím, někde se musíte bavit o tom, kdo vás sere a podobně Dávno tomu bylo pradávno, když jsem něco podobného navrhoval jednomu adminovi, ale byl v tom nějaký technický problém (místnost pro moderátory a adminy). Takže je vše veřejné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Dávno tomu bylo pradávno, když jsem něco podobného navrhoval jednomu adminovi, ale byl v tom nějaký technický problém (místnost pro moderátory a adminy). Takže je vše veřejné NJN co naděláš, ale stejně ti moc nevěřím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Co tam delam v tom popisu, ze ridim diskuzi? Ja jsem moderator?? lol mischicko, jestli vsude makas jako tady, nemusis byt spatnej zamestnanec!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 njn, mischicka stále někde něco mění a na svoji kategorii, kde má moderovat zapomíná, pak jsem tam na to sám Prd velebonosti, v OII jsem víc než v Hospodě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Tak to nějakej admin změňte, podle mě je Lampárna taky zbytečná, prt. mi to přijde jako dublování a je klid. Nejvíc se vždycky číli Vitto co to zas je v jeho OC hospodě, mě je to jedno, já chodím i tam i tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 Tak to nějakej admin změňte, podle mě je Lampárna taky zbytečná, prt. mi to přijde jako dublování a je klid.Nejvíc se vždycky číli Vitto co to zas je v jeho OC hospodě, mě je to jedno, já chodím i tam i tam. Tak to je správné, vidíš že se na něčem shodneme. Ano i podle mne je LAMPÁRNA zbytečnost, alespoň pro nás z OC určitě, když máme svoji malou, začouzenou a prochlastanou HOSPODU. VITTO ať maká a neremcá, platíme ho snad málo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vittorio Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 rad bych vam jenrek ze lamparna je provsechny, ovsemhospoda je historicky neco co do OC patri a proto je tady hospoda a lamparna zaroven, ne vsichni chodi dohospody a to predevsim ti kdo maji fabky,supy apodobne. hospoda mela byt jako neo co se resi hlavne mezi lidma z OC, vzpomente si co bylo jeste na TF. treba tema fotky motoru me uz prislo moc, posledni dobou se tady hazej temata jak pri okurkovy sezonu, ale co uz, me je toburt, ale to tema s motorama mi prislo skoda nedat do placu i tem co sem nechodi to ze nechodite jinam nez do hospy a nechodite ani na stranky je vas problem delejte si co chcete mischicka hiri premirou aktivity, to sme si vsimli a kdyz sem videl ze behem jednoho dne z hospy presunul 8 temat, malem sem spadl pod stul, urcite bych mu navrhoval at se trosku zmirni moderatora dostal pro OII a pro pravopis, ale moderator muze upravovat vsude, proto presunul i veci h hospy - to jako vysvetleni k tomu ze neni napsanej u hospy ovsem pan tomasB pokud sis ty nevsiml, tak ty taky spoustu lidi seres, tak zrovna vod tebe bych se tomu vysmal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts